M6SPC Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2008 Pred kratkim sem kupil rabljeno Mazdo 6. Ker bo slej kot prej potrebno kaj popraviti, i??em namig o zanesljivem serviserju. Sem na ?tajerskem koncu (Maribor). LP Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2008 Samo to, vlki ovinek mimo ?erbineka Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Nesmrtnik Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2008 Zakaj? Slabe izku?nje? Kaj pa priporo?a?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
M6SPC Napisano 3. februar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 3. februar, 2008 Kot ka?e niste ravno navdu?eni nad poobla??enimi serviserji na ?tajerskem. Bo treba najbr? kar v Ljubljano (BTC) ali Velenje. Imate ?tajerci kaj izku?enj s servisi ?ez mejo? LP Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Nesmrtnik Napisano 3. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 3. februar, 2008 Mene pa zanima ?e je nujno na poobla??en servis ko avto ni ve? v garanciji (l. 2003) ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 3. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 3. februar, 2008 Mene pa zanima ?e je nujno na poobla??en servis ko avto ni ve? v garanciji (l. 2003) ? Nujno ni(jaz sem ga servisiral privat l.2004).Odvisno od tebe in od mehanika,ki ti to dela(je malo mehanikov,ki poznajo mazde 6 in ki jih tudi delajo)... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.