BOJČ Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 ?e se bomo naveli?ali Mazde, bo pa tale prav OK http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...201_3116391.php Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sorti Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 Zelo zanimovo.. Cena me zelo presene?a... Okol 10000 eurov! Citiraj
Mally Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 Hehe...It's alive!!! Ma, ?e bo tko izgledu, vsaj na mojem dvori??u ne bo staL...res se mi zdi kr neki...pol ?e raje unga ko so ga indijci nardil...pozabu ime... Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Boss Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 Tole je po moje ?ista natega, ker tako slabega PS-ja pa ?e ne. Citiraj
qwerty Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 Tole je po moje ?ista natega, ker tako slabega PS-ja pa ?e ne. ?ak da vidi? moj PS Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.