aquanubis Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2008 Zanima me, ?e mi lahko kdo pove, kako se demontira plastiko s prednjih vrat, da lahko pridem do zvo?nika in ga menjam. Po ogledu, sem zasledil le en vijak na spodnji polici, ki je pokrit s plasti?nim zama?kom, dva sta v ro?aju in en je ?e v kljuki za odpiranje, ampak to spet ne more biti vse Mi lahko prosim kdo razlo?i, ker zvo?nika sta mi po sedemnajstih letih crnila, sedaj pa bi ju menjal, da mi ne bo ve? hr??alo Hvala Aja, gre pa za mazdo 323F bg letnik 1991 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2008 ma? nekaj vijakov pol pa sponke plasti?ne, ko kar narazn potegne? samo previdno da jih nea zlomi? Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2008 ni? na silo!!! vse gre lepo narazen, ?e je kaj podobno MX-3 je potem ?e en vijak tam ko je mehanizem za zapiranje (od strani vrat), pa na spodnji poli?ki bi mislim da tudi moral biti ?e en. Pa a nima posebej mre?ice ?ez zvo?nike? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
aquanubis Napisano 2. februar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2008 ni? na silo!!! vse gre lepo narazen, ?e je kaj podobno MX-3 je potem ?e en vijak tam ko je mehanizem za zapiranje (od strani vrat), pa na spodnji poli?ki bi mislim da tudi moral biti ?e en. Pa a nima posebej mre?ice ?ez zvo?nike? V bistvu je zvo?nik prekrit z mrezco, ki pa je skupek police na vratiha, tako da samo mre?ca ne gre dol. Je potrebno celo polico dol dat, pa nevem kako Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2008 Lepo vse vijake odvij na tapeti katere si videl, sedaj ?e ima? ro?ne ?ipe gor/dol ?e je treba od znotraj ko je pritrjena gor ro?ka odstranit "?tift" potem pa ?e bo tapeto kar gor dr?alo, treba jo je samo potegnit proti sebi malo mocneje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.