qwerty Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 Moje stvaritve: Ena prebarvana yamaha iz take barve na tak?no candy zeleno, ki na nekaterih predelih izstopa in malo za?gano, sicer mi je zgornja lep?a, vendar sem jotel dose?i da bi sam povdarjena zelena izstopila pol je tukaj ena izmed mojih ?isto prvih zato se ne kregajte nato malo zajbancije kanta mau predelana pa kanta fejst predelana s5 motorji --> yamaha ki ima predelane ?miguce iz oran?ne na sivo (carbon look) pa ?e ena yamaha prebarvana iz rde?e na modro, sam ni bla nikol dokon?ana... Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 3. februar, 2008 Prijavi Napisano 3. februar, 2008 dobro ti to gre jest sm se tud neki casa s tem upadov sam sm poj hmal umagov Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 3. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2008 dobro ti to gre jest sm se tud neki casa s tem upadov sam sm poj hmal umagov hvala men ?e vedn una yamaha zelena neza?gana najbolj seka Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 3. februar, 2008 Prijavi Napisano 3. februar, 2008 nebi se je braniv vozit no to ena iz men mojih stvaritev image.php.jpg Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 3. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2008 ?e mal prebarvarije, tokrat na shiny look (dana?nje delo ) tole je bla izhodi??na to pa prva zelena in za?gana zelena, da sam linije izstopijo Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 23. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2008 iz tele je ratala danes tale sam ko bi mel to barvo bi jo kr mel taka otro?ja barva je Citiraj If in doubt, flat out...
nisde Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Prava pi?kohvatna barva, ni kj Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 men se zdi bolj "gayohvatna" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Ho?e? re?i, da je take "ne?ne" barve? Qwerty druga?e pa vidim da ti kar gre barvanje. Zna? ?e kaj, mogo?e bi ti dal za foro ?e kak?no delo, recimo moj avto ?trihnt, pa mogo?e kake malenkosti spremeniti. Citiraj
nisde Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Gayohvatna je pinki al pa vijol?na, men je ta modra prou Pa una je tud zlo lepa, laguna seca modra Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Mali dej ?e k?nga ?portnega mazdojca mau predeli, npr. RX7, RX8 al pa MX5! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 23. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Ho?e? re?i, da je take "ne?ne" barve? Qwerty druga?e pa vidim da ti kar gre barvanje. Zna? ?e kaj, mogo?e bi ti dal za foro ?e kak?no delo, recimo moj avto ?trihnt, pa mogo?e kake malenkosti spremeniti. sem ?e bolj na osnovah oz. napredujem, lahko po?le? al pa napopa? pa bom probal Gayohvatna je pinki al pa vijol?na, men je ta modra prou Pa una je tud zlo lepa, laguna seca modra men je tta modra tut v?e? Mali dej ?e k?nga ?portnega mazdojca mau predeli, npr. RX7, RX8 al pa MX5! bom zdele Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 23. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2008 evo izhodi??no in tole je ratalo ven tole je predvsem za rde?ga vraga a.k.a. redevil Citiraj If in doubt, flat out...
Neyko Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Ja mali, sam za njega bi blo pa ?e bolj ?e bi MX5 NA serijo predelu! Citiraj
qwerty Napisano 23. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Ja mali, sam za njega bi blo pa ?e bolj ?e bi MX5 NA serijo predelu! sem rx izbral ker je bla slika kar pri roki Citiraj If in doubt, flat out...
Alex Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 evo izhodi??no in tole je ratalo ven tole je predvsem za rde?ga vraga a.k.a. redevil Ne vem zakaj,ampak original mi je bolj v?e?. Citiraj
Allyssa Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Ne vem zakaj,ampak original mi je bolj v?e?. se strinjam,..sploh feltne so na "neoriginal" ogabne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 23. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2008 se strinjam,..sploh feltne so na "neoriginal" ogabne men so pa lepe sam morte zravn pr?tet da je retu?irana Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 24. februar, 2008 Prijavi Napisano 24. februar, 2008 ?e moja 6ka, ki je ne bi mela Pa ?e Enzo Sem mela ?e RX-8ko sam je zginla neznano kam. Mislm s formatom kompa je ?la papa Je bla sexy Citiraj
zemir Napisano 24. februar, 2008 Prijavi Napisano 24. februar, 2008 Sam tale pink pa seka Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
qwerty Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Sam tale pink pa seka Citiraj If in doubt, flat out...
Joe Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Ne stignem kao nekada , ali evo nesto iz posljednje preobrazbe....pravi makeover i nesto od prije godinu dana, dok jos mazda 2 s trojim vratima nije niti bila u planu Citiraj Joe's Virtual Tuning Gallery
ReDevil Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Odli?ne slike! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 a je kdo mojo ?eljust videl, ker mi je nekam na tla padla pa je ne najdem Huda 6ka, po?lji naprej na mazda.com Citiraj
ice Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 huuuuuuuuuuuuuuuuudeeeeeeeeeeeee slike Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.