Photoshop
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Po nekem toku dogodkov sem rentacar dobil mx-30. Plastika se disi po novi, 4000km je mela. Doseg ob prejemu 195km, doseg na AC po cca 20km hitrost 100-120 135km....doseg na cilju po cca 70km (zadnjih 10km mesto) 70km.... Nazajgrede sem ze moral imeti polnjenje (vmes ko je mirovala) ampak skupaj 150km pot pa ze v mislih kje bom.... Ker nisem rezerviral tega avta oz samo mini compact za kratko razdaljo, nisem niti pomislil da moram razmisljat o temu, pa sem moral zvecer po sluzbenih zadevah se odpeljat do shopping centra, nisem niti vedel a je kabel itd, no bil je, placal 2€ in dofilal Nazajgrede zelo podobno dosega se 60km od nafilanih 200km. Kako rentacar smatra vrnjen avto s 'praznim tankom' za strom pa ne vem Zdaj bo pa kdo rekel zakaj renta car za tako kratko pot....orly - Les Clayes taxi 140€ v eno smer, pa rabis se taxi do sihta vsak dan pa se nazaj. Rent a car 90€ komplet (kerkol avto te klase)
-
Krištodio, ki čm, sm kmet an s hribu doma an prou ne zastopm, ki čjo tile zdej povedat: V Novi Gorici prebili led: odprta prva varna soba v Sloveniji (FOTO) - Robin WWW.ROBIN.SI „ Led je prebit,“ je ob današnjem odprtju programa Goriška varna soba dejal Miha Kramli, terapevt, vodja Centra za zdravljenje odvisnosti v Novi Gorici in preds Če jaz tole prav razumem, so odprli sobo, kjer se bodo drogeraši lahko varno in pod kontrolo zadevali, da si ne bodo droge pripravljali na skrivaj po skretih in grmovjih. In mi jim bomo še igle plačevali. Pa strokovno osebje - če sem prav razumel: "je tu strokovno osebje, da ti pomagajo, in če se že stopil na to pot, boljše, da se tukaj, kot da nekje jemlješ neko „porkerijo“ ali da se dobi kakšne bolezni.“" Sem jaz to res prav razumel?
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.