somisebastian Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Pozdravljeni! Imam ford probe 2.5V6,letnik 1994.. vpra?anje pa postavljem tukaj, ker je skoraj cel avto sestavljen iz mazde.. Menjujem prednje zavorne diske,in zavorne plo??ice. Problem imam, da so nove plo??ice seveda debelej?e, in zavornega sistema ne morem sestavit. Sem probal bat potisnit nazaj v zavorni cilinder, pa ne gre niti milimeter. Zariban ni ker ko se ?e malo dotaknem zavore, ?e bat leze ven...sem ?e tudi poskusil odvit zra?nik pa vseeno bata ne morem nazaj stisnit…kaj je narobe ??? Citiraj
Tich Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 probaj na probetalk.com in uporabi search funkcijo sam imam mx-3 pa vem da zavore niso iste. mogo?e so iste ko na mx-6? ne vem... Citiraj
somisebastian Napisano 5. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2008 mislim, da ima isti sistem 626, mx6, xedos 9, pa ?e mogo?e tudi xedos6....tiste probetalk,pa to,je maj?ken problem... bolj slab sem v tujih jezikih... Citiraj
jstdoma Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Pri nekaterih avtomobilih mora? bat ti??at not in vrtit, ker ima noter nek navoj! Citiraj
mazda_mx Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Mogoce je vse skupaj malce zarjavelo na zunanjem robu. Kaksen zavorni servis bo hitro resil tezavo. Citiraj
somisebastian Napisano 5. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Mogoce je vse skupaj malce zarjavelo na zunanjem robu. Kaksen zavorni servis bo hitro resil tezavo. nee.. ni zarjavelo,lepo ?isto je, pa pravim, proti ven z lahkoto gre Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 nee.. ni zarjavelo,lepo ?isto je, pa pravim, proti ven z lahkoto gre Uporabi lesarsko spono, al kako se re?e pa bo ?lo, va?asih je potrebno mal?ek sile, Nekateri zadnji pa se res morajo vrteti ko jih stiska?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Štraus Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Ja tudi jaz sem mel problem z plo??icami in batem ven je ?el not pa do dolo?ene mere in sem na?el vijak in od znotraj je ?e en vijak na imbus klju? in ta se odvije in gre bat z lahkoto not nato ga pa privije? do meje da se ?e disk vrti to imam na zadnjih diskih mogo?e ima probe tudi odspredaj ta sistem Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Ja tudi jaz sem mel problem z plo??icami in batem ven je ?el not pa do dolo?ene mere in sem na?el vijak in od znotraj je ?e en vijak na imbus klju? in ta se odvije in gre bat z lahkoto not nato ga pa privije? do meje da se ?e disk vrti to imam na zadnjih diskih mogo?e ima probe tudi odspredaj ta sistem Ne se moti?, ta sistem je samo zadaj, ker je tudi ro?na zavora in to je mehanizem zanjo, dela pa itak bol za en ku... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
somisebastian Napisano 6. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2008 ne gre, popenil bom... Sem probal z to lesarsko spono pa kot da bi beton hotel skup stisnit... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Kaj pa ?e bi vzel batek ven in pogledal zakaj ne gre nazaj noter? Samo potem bo potrebno prezra?it zavore! Citiraj
somisebastian Napisano 6. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2008 To je to, sem se hotel izognit prezra?evanju, ampak vseeno sem bat "spumpal" do konca ven, nazaj not pa je ?el brez te?av, ?e vedno mi ni jasno kaj je bilo narobe...ja pa hvala za odgovore, predloge...Sebastjan-Lendava Citiraj
somisebastian Napisano 12. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2008 ?traus: Ja tudi jaz sem mel problem z plo??icami in batem ven je ?el not pa do dolo?ene mere in sem na?el vijak in od znotraj je ?e en vijak na imbus klju? in ta se odvije in gre bat z lahkoto not nato ga pa privije? do meje da se ?e disk vrti to imam na zadnjih diskih mogo?e ima probe tudi odspredaj ta sistem ja, odzadaj imam zgleda tak?en sistem, ta predlog mi je prav pri?el.... Citiraj
Nino Napisano 13. februar, 2008 Prijavi Napisano 13. februar, 2008 Pozdravljeni! Imam ford probe 2.5V6,letnik 1994.. vpra?anje pa postavljem tukaj, ker je skoraj cel avto sestavljen iz mazde.. Menjujem prednje zavorne diske,in zavorne plo??ice. Problem imam, da so nove plo??ice seveda debelej?e, in zavornega sistema ne morem sestavit. Sem probal bat potisnit nazaj v zavorni cilinder, pa ne gre niti milimeter. Zariban ni ker ko se ?e malo dotaknem zavore, ?e bat leze ven...sem ?e tudi poskusil odvit zra?nik pa vseeno bata ne morem nazaj stisnit…kaj je narobe ??? Probaj vrtet oz kot da bi ?raufal(po doma?e) od leve proti desni pa bi moral it bat noter, sem imel enak problem pa sem dobesedno za?raufal nazaj bat. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2008 Prijavi Napisano 13. februar, 2008 Probaj vrtet oz kot da bi ?raufal(po doma?e) od leve proti desni pa bi moral it bat noter, sem imel enak problem pa sem dobesedno za?raufal nazaj bat. Ja zadaj ( pa ?e zadaj se tako ?raufa, samo ?e ti mehanizem ro?ne ne dela dobro), ?lovek je spra?eval za spredaj, tako ali tako pa je ?e re?il zadevo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.