vuk Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 Vse najbolj?e.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
wildcat Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 opa vsenajbolj?e ma?ka pa da bi mx-ka dolgo in varno slu?ila Jaaa, to bi me zelo veselilo, pa recimo da me ne bi smelo skrbeti zaradi tega a ne!? pa veliko mazdic Hvala, enako vsem Wildcat vse naj pa oglasi se ?e kdaj na kak?nem meetu. Absolutno! Bom! ...te pa zadnje ?ase kar pogre?amo ker se bolj poredko javlja?. Se bom pobolj?ala Lohk bi mi lep?o frizurco izbral PA NAJLEP?A HVALA VSEM Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
owneR Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 je vse naj naj se iz moje strani Citiraj LIFE IS LIFE.....
suicidal Napisano 9. februar, 2008 Prijavi Napisano 9. februar, 2008 Draga wildcat, sicer pozno, a od srca: Vse najbolj?e! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
RX-8 Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Vse naj naj tudi od mene pa ?eprav z majhno zamudo :mi pijemoo: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.