BOJČ Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Jp...to?no tko...prodaja in lov na voznike brez vinjet se bo za?el...Ali kot pi?e... "Branka Videti? z Darsa pravi, da bi teoreti?no prodajo lahko za?eli ?e v ponedeljek, vendar pri?akujejo, da bodo prodajalci potrebovali vsaj en dan, da jih razporedijo na posamezna prodajna mesta in jih bodo uporabniki lahko kupili v torek, prav gotovo pa v sredo." Torej bojo rabli tri dni, da vpeljejo sistem!!!??? Pa, dajte mi ?e povedat, ?e imam samo jaz tak ob?utek...Trenutno se menjo, da bo cena letni vinjete tam okol 50?...Zakaj se mi zdi, da je to spet ena velika farsa, mogo?e tudi predvolilna, lih tolk, da bo folk sprejel in da ne bo kreganja, itd.Se mi zdi, da bojo kr hitr dvignli ceno...sam novo leto 2009 naj pride! Se strinjam. Novo leto nam vedno prinese "darila" in zelo verjetno je, da bo leto?nji Dedek mraz ukrenil tudi kaj v tej smeri... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 2009 ?e ne saj bi to pomenilo, da ne bi prodali nobene letne vinjete po napovedani ceni 55?. Za naprej bo pa vse odvisno kolk bodo imeli jajc, da bodo pravi?no ocestninili kamione in ?e posebej tranzitni transport. ?e se bodo usral (kar se bojim da bodo) potem bomo vsi ostali nekomercialni vozniki morali pla?evati vi?je cestnine in bomo sofinancirali transportne stro?ke raznim Ukrajincem, Mad?arom, Romunom in drugim. ?e zdaj nam je tranzit zagodel pri uveljavlajnju kjotskega sporazuma saj bomo mogli kupovati izpuste pri manj?ih onasne?avalcih s CO2-jem in to nas bo ko?talo reci in pi?i 20milijonov ? oz z drugimi besedami 10% vsega zbranega denarja s cestninami na leto Da o tem, da smo dale? nad povpre?jem porabe naftnih derivatov v Eu pa sploh ne bi govoril, na ministrstvu za promet pa samo debelo gledajo in ni? ne ukrenejo vklju?no z ?erjavom, ki govori kot en teli?ek in je popolnoma neprepri?ljiv. Ah ja volitve so blizu in skrajni ?as je da SLS na?enemo iz parlamenta in osvobodimo ministrstvo za promet izpod njihove okupacije. Citiraj
nisde Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 A za samo ABC tablico kj dobim, k dobroimetja ni kj preve? gor. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Odvisno kolk je stara tvoja kartica toliko dobi? nazaj. V kolikor je starej?a od 7 let pa ne dobi? ni?. Gre pa nekako takole. Amortizacijsko obdobje elektronske tablice Preostala vrednost ET - do za?etega 2. leta uporabe....................14,27? - do za?etega 3. leta uporabe....................11,89? - do za?etega 4. leta uporabe......................9,51? - do za?etega 5. leta uporabe......................7,14? - do za?etega 6. leta uporabe......................4,76? - do izteka ?ivljenjske dobe ET.....................2,38? Starost pa dokazuje? ali z ra?unom, ?e ga pa nima? pa glede na datum ko so kartico dali v prodajo. Citiraj
nisde Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Jst sm jo dubu prek Generali zavarovalnce, tko da nimam pojma kok je stara. Ra?una ni, kdaj so jo pa oni dobil je pa tud umetnost Hvala Boss Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
blindek Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 kje vse se bo prodajala vinjeta? Na vseh petrolih oz. omvjih? Citiraj
BOBI Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 kje vse se bo prodajala vinjeta? Na vseh petrolih oz. omvjih? ja pa v sparu tudi mi je moja rekla da jo bodo prodavali Citiraj MAZDA POWER
BOBI Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 kaj resno al kaj? cist resno mislim Citiraj MAZDA POWER
Alex Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 ja pa v sparu tudi mi je moja rekla da jo bodo prodavali To dr?i 100%-za ?par.Nekje sredi tedna naj bi jih za?eli prodajati... Citiraj
LabiGT Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 a pol dobis zraven se une pike za noze/kovcke/kroznike al kva ze zraven? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 a pol dobis zraven se une pike za noze/kovcke/kroznike al kva ze zraven? Smrekce - ja verjetno, da tud Druga? sem jo pa v?eraj kot prvo prlimal mojemu bratu na Lantro... po moje ?e prej kot jo je limal ?erjav Citiraj
ReDevil Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Men pa ni jasn zkva ludje ve? k 2 tedna prej to nabavlajo, kot bo zadeva sploh funkcionirala! Jz jo bom pomoje kupu 2 tedna po uveljavitvi, ne pa tok pred tem datumom! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
daSKAn Napisano 17. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Dones hopu kupit na pumpi, pa jih niso mel , Jah jest raj prej nabavim, kot pa da tazadn moment v vrstah stojim. Citiraj
Boss Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Men pa ni jasn zkva ludje ve? k 2 tedna prej to nabavlajo, kot bo zadeva sploh funkcionirala! Jz jo bom pomoje kupu 2 tedna po uveljavitvi, ne pa tok pred tem datumom! Zakaj ?e? Dej prosim, razlo?i mi tole, ker mi ni jasno kaj bo? pridobil, ?e jo bo? kupil dva tedna po uveljavitvi? Vsi tisti, ki jo danes kupijo majo itak ozna?eno 1.7.2008 kot za?etek veljave in po ?elji ti ozna?ijo tudi kak?en drug datum, kot recimo 15.7.2008 al pa kasneje, ?e jo bo? za?el uporabljati ?ele takrat. Za leto 2009 bomo pa kupili letno, ki za?ne veljat 1.12.2008 in preneha z 31.01.2010 . Citiraj
KAALman Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 tudi jaz jo bom kupil prej, saj so zdaj ocestninili tudi tisti del "avtoceste", po katerem se vsak dan vozim v slu?bo upam da bodo ?imprej odstranili otoke od cestninskih postaj Citiraj LP KAALman
BOJČ Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Jaz sem v?eraj od?el na DARS in vrnil ABC. Seveda sem kupil tudi vinjeto, sedaj pa sledi zanimivej?i del zgodbe: Tip pred mano vpra?a uslu?benko kako je v primeru, ?e se ti razbije ?ipa. Pazite kaj zahtevajo na DARSu za zamenjavo vinjete: 1. Originalen ra?un nakupa vinjete. 2. Razbit del ?ipe na katerem je vinjeta in 3. originalen ra?un mehanika, ki je zamenjal novo ?ipo Pa je tip ?isto ven padel in to upravi?eno. ?e se razbije ?ipa lahko novo dobimo ali na odpadu ali iz druge roke ali preko oglasa... Veliko ljudi zna ?ipo zamenjati in ne rabijo servisa... Mislim, da je kakr?enkoli komentar odve?. Spet ho?ejo slu?it in te dobesedno prisilit, da v tak?nem primeru kupi? novo vinjeto Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Ja,a ?e nisi vedo,da so barabe to? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Jaz sem v?eraj od?el na DARS in vrnil ABC. Seveda sem kupil tudi vinjeto, sedaj pa sledi zanimivej?i del zgodbe:Tip pred mano vpra?a uslu?benko kako je v primeru, ?e se ti razbije ?ipa. Pazite kaj zahtevajo na DARSu za zamenjavo vinjete: 1. Originalen ra?un nakupa vinjete.2. Razbit del ?ipe na katerem je vinjeta in3. originalen ra?un mehanika, ki je zamenjal novo ?ipo Pa je tip ?isto ven padel in to upravi?eno. ?e se razbije ?ipa lahko novo dobimo ali na odpadu ali iz druge roke ali preko oglasa... Veliko ljudi zna ?ipo zamenjati in ne rabijo servisa... Mislim, da je kakr?enkoli komentar odve?. Spet ho?ejo slu?it in te dobesedno prisilit, da v tak?nem primeru kupi? novo vinjeto Najcneje? je da kupi? novo, ker te letanje od enega do drugega-tretjega, potem na koncu ve? stane da dobi? novo vinjeto"zastonj". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Brez skrbi ne bo tako hudo, ker prvi k bo problem naredu zaradi tega se bodo hitro spametovali. - Ra?un od nakupa je itak pametno spravit, da ne re?em, da je tudi zakonsko potrebno. - Ni treba prinest ?ipe na kateri je vinjeta ampak samo odlimano vinjeto. - Dobit ra?un oziroma potrdilo o menjavi pa spet ni tak problem saj se letno ne razbije milijon ?ip pa ?e tisti, ki to znajo sami narest oziroma imajo potrebno orodje in znanje so tako redki, da bo ?tevilo takih primerov letno precej manj?e od 10. @Boj?: a si imel ?e kaj doborimetja na kartici? ?e si, a ga upo?tevajo pri nakupu vinjete al mora? pla?at 35? tisti ostanek iz ABC-ja ti pa pol na ra?un vrnejo? Citiraj
zemir Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 No jaz sem od v?eraj ponosni lasnik vinjete Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
BOJČ Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Brez skrbi ne bo tako hudo, ker prvi k bo problem naredu zaradi tega se bodo hitro spametovali. - Ra?un od nakupa je itak pametno spravit, da ne re?em, da je tudi zakonsko potrebno.- Ni treba prinest ?ipe na kateri je vinjeta ampak samo odlimano vinjeto.- Dobit ra?un oziroma potrdilo o menjavi pa spet ni tak problem saj se letno ne razbije milijon ?ip pa ?e tisti, ki to znajo sami narest oziroma imajo potrebno orodje in znanje so tako redki, da bo ?tevilo takih primerov letno precej manj?e od 10.@Boj?: a si imel ?e kaj doborimetja na kartici? ?e si, a ga upo?tevajo pri nakupu vinjete al mora? pla?at 35? tisti ostanek iz ABC-ja ti pa pol na ra?un vrnejo? Pred tabo ti od?itajo vrednost, ki je ostala na ABCju, potem ti povedo koliko ti bodo povrnili za ABC glede na AM in to je to. Kompenzirati se ne da, mora? pla?ati celotnih 35? in potem ?akat, da ti oni naka?ejo svoje... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 mora? pla?ati celotnih 35? in potem ?akat, da ti oni naka?ejo svoje... Valjda,ti njim takoj denar,oni pa tebi ?ez ?as,ko se pa? spomnijo ne..... Banda. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Valjda,ti njim takoj denar,oni pa tebi ?ez ?as,ko se pa? spomnijo ne..... Banda. To?n tko, banda! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
KAALman Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 kupil vinjeto... na njej pi?e, da jo lahko lepim samo levo zgoraj na voznikovi strani, kar pa ne bo ?lo, saj mam zatemnjen rob bom pa nalepil na sredino pod vetrobransko steklo pi?e pa na vinjeti, da mora? shraniti spodnji odrezek, nikjer pa ne pi?e, da mora? imeti zraven tudi ra?un... se pravi spet nekaj, kar ima preve? informacij, ki si niso identi?ne :ne vem: Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.