Z M A J Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Eh beda, jaz sem tut za MX5 planiru pol letno kupit tam nekje za?etek maja, pa mi potem ?isto zado??a, dokler ga pred zimo spet parkiram, zdele pa so total preme?al drek, ker kokr ?tekam polletnih ne bo ve?, letna pa tut ni nek biznis, da jo kupm za par mescov ko jo bom rabu. Obstaja seveda ?e ?ansa, da je niti ne kupm in bolj u?ivam na va?kih cestah, zgoraj brez! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Tudi jaz bom pomoje za SXa kupil polletno to je pa tudi vse kar bodo videli od mene ?e bo ?lo takole naprej. Tolk kot ho?ejo se mi pa ?e res ne spla?a nabavljati vinjeto. Citiraj
LabiGT Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Obstaja seveda ?e ?ansa, da je niti ne kupm in bolj u?ivam na va?kih cestah, zgoraj brez! ja a ni to ves point cabriov? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Zna bit, ker na AC-ju lih ni nek filing se vozit, grem raj? po?asnej pa kej pogledam, mudit se pa itak ne sme, ker pol ne u?iva? v vo?nji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.