yerry Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. februar, 2008 ?iv! jest mam pa en hud problem? kupu sm mazdo 3 dizl 110 KM letnik 2004 prevo?enih 100,000km pa sm ga pelu na servis k me je motlo mo?no ?vi?kanje! tm sm pa zvedu da je ?la turbina ,ki pa pride nova 1500 eur!!! tko da me zanima ?e je ?e kdo meu tak prodlem pa ?e se da to kako cenej zrihtat? tenk! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. februar, 2008 Zih se da kj narest, sam dans usi majstri ?e spijo, tko da ti priporo?am da zadevo prespi? pa ju3 po?ekera? forum, sicer je nekje ?e blo govora o tem (ampak za mazdo 6 sam isti drek pomoje), tko da probi mal temo tehni?ne te?ave obiskat. Sicer pa dobrodo?el Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. februar, 2008 Pozdravljen. Probaj se tukaj malo pozanimat glede cen zihr bo ceneje kod na servisu. www.dtskorenjak.si Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. februar, 2008 Sm mu lih hotu ZS poslat hehe To je iz ene druge teme: Servis kamor grem jaz s 6 z okvarjeno ?obo, se ukvarja tudi z turbinami. www.dtskorenjak.si Prever a mogo?e zni?a? stro?ke. Tudi jaz molim za ugodno re?itev Klic ?aka Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 7. februar, 2008 Poskusi pri Beja klime, imajo tudi vse kar se turbin ti?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.