nisde Napisano 29. marec, 2008 Prijavi Napisano 29. marec, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOBI Napisano 29. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2008 bobi mene mal ze skrbi....tok slik si ze dal pa manjka una zelena stvara si ti v redu?? sem v redu ja tak hitro spijem da ne folgam slikat zelene stvari,bom poslikal samo za tebe Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 30. marec, 2008 Prijavi Napisano 30. marec, 2008 alo bobi, ka tastara pa tanova ma?ina sta identi?ni?? :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
323F Mate Napisano 30. marec, 2008 Prijavi Napisano 30. marec, 2008 alo bobi, ka tastara pa tanova ma?ina sta identi?ni?? :ne vem: Meni deluje druga?no Sexy je ta druga ma?ina... Citiraj
wiperboy Napisano 30. marec, 2008 Prijavi Napisano 30. marec, 2008 malo pozno pa ipak "bobi saj sem ti rekel....ibiza ni japonc"welcome back in to the mazda world Citiraj gremo na?i.....
BOBI Napisano 30. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2008 alo bobi, ka tastara pa tanova ma?ina sta identi?ni?? :ne vem: sta kar ja na brzino isti drugace pa kar razlicni Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 30. marec, 2008 Prijavi Napisano 30. marec, 2008 sta kar ja na brzino isti drugace pa kar razlicni ja ne mislim, ?e sta isti model al je kaka bistvena razlika kot npr 16v, 24v,... men zgleda da sta obe 16v, oz dokaj identi?ne Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 30. marec, 2008 Prijavi Napisano 30. marec, 2008 Seveda sta podobna motorja. Ko no? pa dan. Saj je samo 3 deci razlike v motorju ter okoli 30-40 konjev. Tako se dela. Upam, da boste povedali rezultate (perfomanse). Citiraj
qwerty Napisano 30. marec, 2008 Prijavi Napisano 30. marec, 2008 takole zacel se nov projekt menjave motorja,1.5 bomo zamenjali z 1.8 140ks. Seveda sta podobna motorja. Ko no? pa dan. Saj je samo 3 deci razlike v motorju ter okoli 30-40 konjev. Tako se dela. Upam, da boste povedali rezultate (perfomanse). spregledal zgorni post se opravi?ujem Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Napisano 31. marec, 2008 ja ne mislim, ?e sta isti model al je kaka bistvena razlika kot npr 16v, 24v,... men zgleda da sta obe 16v, oz dokaj identi?ne Model 16 ventilar ma ponavad 4 al pa 8 cilindrov, 24 ventilar pa ponavad 6,8 al pa 12 cilindrov. A je kaj razlike ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Napisano 31. marec, 2008 lepo napreduje projekt Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
qwerty Napisano 1. april, 2008 Prijavi Napisano 1. april, 2008 Model 16 ventilar ma ponavad 4 al pa 8 cilindrov, 24 ventilar pa ponavad 6,8 al pa 12 cilindrov. A je kaj razlike ? narobe si razumel jz sm mislil v tem kontekstu da je star npr 16v nov pa 24v Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 1. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2008 projekt koncan avto gre kot ko s......nja res ta motor trga,se danes vozil skoro dve ure okoli in me je kar prevzelo in sa ta zvok iz sportniga izpuha je zakon.treba si bo pa neki dirkalniki omislit Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 Bobi, zanimivo bi bilo z Gtekom pomerit mal kolk kej pi?i, ker se mi zdi precej verjetno da gre bolj? kot 2.0 V6 GT! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
torstorm Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 fajn to da ste porihtali. daj kake slike gor od cele mazde Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
bbilder Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 Eno vpra?anje zate torstorm. A mata 1.6 in 1.8(navadna, ne GTJKA) iste polosovine? Kar se pa projekta ti?e Pa ?e eno vpra?anje, ?e se vzame polosovine stran, a gre ma?ina ven tud z vrha al bi se kje zataknil?? Citiraj
torstorm Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 z vrha gre vun ja, jaz sem jo od zgoraj notri dal komplet motor z menjalnikom .Navadna 1.6 in 1.8 pa mislim da ma iste polosovine,samo nisem siguren ker so ti tipi imeli tri razli?ne vrste zobcev odvisno od letnika in serije.Ta GT ko ma? ti ma iste kot 626. Na katerem avtu pa bi vzel ven z vrha? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
bbilder Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 z vrha gre vun ja, jaz sem jo od zgoraj notri dal komplet motor z menjalnikom .Navadna 1.6 in 1.8 pa mislim da ma iste polosovine,samo nisem siguren ker so ti tipi imeli tri razli?ne vrste zobcev odvisno od letnika in serije.Ta GT ko ma? ti ma iste kot 626. Na katerem avtu pa bi vzel ven z vrha? 323F 91l. Nimam dvigala pa mi je to edina varjanta. Pa ?e eno vpra?anje: A kdo mogo?e vem kam bi lahko dal ra?unalnik odkodirat?P.S. Bobi sori ker ti smetim temo Citiraj
BOBI Napisano 2. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2008 fajn to da ste porihtali. daj kake slike gor od cele mazde tu mas link do te mazde in kak zgledahttp://www.mazda-hr.com/forum/showthread.php?t=3310 Citiraj MAZDA POWER
bbilder Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 To ?e jaz prav razumem si ti njemu menjal motor? Kolk si mu pa ra?unal delo? Citiraj
torstorm Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 323F 91l. Nimam dvigala pa mi je to edina varjanta. Pa ?e eno vpra?anje: A kdo mogo?e vem kam bi lahko dal ra?unalnik odkodirat?P.S. Bobi sori ker ti smetim temo tu gre zlahka zgoraj ven motor.Ra?unalniki na mazdah se ne dajo odkodirati.Raje kupi kaki standalone ali pa pigyback sistem. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
bbilder Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 razlo? mal ve?. ker moja pa? ra?unalnika nima ker je frgazarc in ?e dam drugo ma?ino notr rabm odkodiran ra?. ker ?ene ?troma ne spusti. Citiraj
BOBI Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 To ?e jaz prav razumem si ti njemu menjal motor? Kolk si mu pa ra?unal delo? v racun vzel 1.5 motor ki je ze prodan tako da je blo kar nekaj cekinov Citiraj MAZDA POWER
BOBI Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 A se ti da ?e kej ?ramfat odvisno Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.