x-layer Napisano 8. februar, 2008 Prijavi Napisano 8. februar, 2008 Zdravo. Ravno danes sem zamenjeval lu?ke za osvetlitev ?tevca in srednje konzole. Na teh lu?kah so nekak?ne gumice oziroma "kondomi" . Zanima me ?e kdo ve, kje bi lahko to kupil? Razen na servisu seveda. Ali pa ?e kdo ve kako se temu to?no re?e. Nekaj sem iskal po e-bayu vendar nevem kako naj napi?em. Hvala. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Sishi Napisano 9. februar, 2008 Prijavi Napisano 9. februar, 2008 Te 'kondom?ke' dobi? v BTC-ju v ve?ih trgovinah z avtodeli. Mislim, da jih imajo tudi v A3Mju. Samo tolk, da ve?. da kmalu zbledijo-zgubijo barvo...tko, da ne priporo?am. Bolje je kupiti nove ledice v barvi, ki si jo ?eli?. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Eldo_323f Napisano 9. februar, 2008 Prijavi Napisano 9. februar, 2008 Kolega je v konradu kupu barvo za ledice in jih pobarval v rde?e... In ?e dve leti svetjo OK, vse je rde?e... Se pa strinjam da je najbolje kupit barvne diode... Citiraj ELDO_323f
x-layer Napisano 9. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2008 Hvala lepa za napotek. Pri A3M jih imajo res na zalogi. Vzel bom pa te, ker so tak?ni kondom?ki bili ?e v ?tevcu in pri A/C konzoli. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.