lesi Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Opazil sem, da mi recimo ko avto stoji in sunkovito obra?am volan levo-desno malo ropota oz. dela tk tk..., prav tako, ?e se po?asi zapeljem ?ez kak?no neravnino, se ?uti kot da bi bil kak?en luft na volanu. Zadeva se ne ob?uti izrazito, me pa vsekakor moti... Ima kdo kak?no idejo kaj bi bilo in kak?en udarec po ?epu lahko pri?akujem... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Mogo?e volanski kon?nik ali pa kon?nik stabilizatorja. Citiraj
lesi Napisano 11. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2008 aha, hvala! Koliko pa stane eno in drugo pri uradnemu serviserju? pri koliko km pa se ponavadi tak?ne stvari obrabijo? Jaz jih imam namre? 87.000... hvala! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 aja, nisem vedel da je toliko malo kilometrov, zato malo mogo?e da je to kar sem na?tel. a je avto ?e v garanciji ali ni? ve?? Lahko je tudi kaj narobe z volansko letvijo, te?ko je dolo?iti kaj je narobe. Mogo?e je imel ?e kdo drug kak?ne podobne probleme z 6ko. Citiraj
Boss Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 V?asih zale?e ?e ti volanski drog samo podma?ejo. Citiraj
lesi Napisano 12. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2008 hvala za odgovore, avto pa ?al ni ve? v garanciji se pa vsekakor mislim oglasit na servisu, samo malo sem hotel preverit, ?e je imel kdo ?e kak?ne izku?nje, da me ne bi na servisu vozili levo desno Grem v kratkem na servis pa sporo?im. LP Citiraj
lesi Napisano 13. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2008 bil na servisu, potrebno bo podmazat volan... vodja servisa je volan spustil gor in dol po vi?ini in je bilo OK... razlog je v tem, da naj bi se mast na tem sklopu umaknila. Citiraj
Boss Napisano 13. februar, 2008 Prijavi Napisano 13. februar, 2008 aha, potem sem kot ka?e imel celo prav.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2008 Prijavi Napisano 13. februar, 2008 aha, potem sem kot ka?e imel celo prav.... Da? za ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. februar, 2008 Prijavi Napisano 13. februar, 2008 Da? za ? a seveda - vedno in kadarkoli Citiraj
lesi Napisano 13. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2008 Ja, upam, da je res samo to. Dokon?no bodo povedali, ko bo avto obdelavi... in ?e bo samo to, bi moral jaz dat za pivo :mi pijemoo: Citiraj
lesi Napisano 19. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Zadeva kon?no dela Sem dol?en ?e poro?ilo s servisa. Res je bilo sam za podmazat So mi zadevo podmazal, pa nardil ?e preventivni pregled, mal teko?ine, dve ?arnice in sem ob pogledu na ra?un spet Vse skupi me je pri?lo 32 EUR. Za enkrat so me na temle servisu samo pozitivno presene?al! LP Citiraj
sdspecy Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Opazil sem, da mi recimo ko avto stoji in sunkovito obra?am volan levo-desno malo ropota oz. dela tk tk..., prav tako, ?e se po?asi zapeljem ?ez kak?no neravnino, se ?uti kot da bi bil kak?en luft na volanu. Zadeva se ne ob?uti izrazito, me pa vsekakor moti... Ima kdo kak?no idejo kaj bi bilo in kak?en udarec po ?epu lahko pri?akujem... Ba? to sm jst tud opazu, moja ma 125.000 zdej. Sm pa v?eri res volan parkar not pa ven potegnu, pa pustu v polo?aju "ven" (prej se sploh nism zrajtu, da gre tud not-ven), in trenutno zgleda, da je ok. A pol pravte, da je cajt, da ga podma?em? Citiraj Lp, D
Alex Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Ba? to sm jst tud opazu, moja ma 125.000 zdej. Sm pa v?eri res volan parkar not pa ven potegnu, pa pustu v polo?aju "ven" (prej se sploh nism zrajtu, da gre tud not-ven), in trenutno zgleda, da je ok. A pol pravte, da je cajt, da ga podma?em? Jap,ti ga samo not-ven,pa bo podmazan. Citiraj
sdspecy Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Bolje Thx Je pa problem, komu vse zdej za pja?o dat... bo treba kr ?ank rundo udart Citiraj Lp, D
nisde Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Sam povej kam pridemo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Don Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 a a a Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.