Boss Napisano 12. februar, 2008 Prijavi Napisano 12. februar, 2008 en quick question A slu?ajno kdo ve a je prvi ?aromet (komplet lu? brez ?arnic) pri ?estki enak tako pri klasi?ni halogenski osvetlitvi kot pri xenonu? Logi?no bi bilo, da je ampak pri japoncih nikoli ne ve?. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2008 Prijavi Napisano 13. februar, 2008 en quick questionA slu?ajno kdo ve a je prvi ?aromet (komplet lu? brez ?arnic) pri ?estki enak tako pri klasi?ni halogenski osvetlitvi kot pri xenonu? Logi?no bi bilo, da je ampak pri japoncih nikoli ne ve?. Kukr jaz vem je razlika samo v tem da ima balast odspodaj gor pri?raufan, pri teh z orođinal xenonom, navadna pa tega nima, pa vpetje ?arnice ja popolnoma druga?no, xenon ima na neko "matico" navadna pa na "?i?ko" ki jo zapne? ?ez natavek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2008 Kukr jaz vem je razlika samo v tem da ima balast odspodaj gor pri?raufan, pri teh z orođinal xenonom, navadna pa tega nima, pa vpetje ?arnice ja popolnoma druga?no, xenon ima na neko "matico" navadna pa na "?i?ko" ki jo zapne? ?ez natavek. hmmm... po tej logiki verjetno ne more? zamenjati ?arometov med sabo (zaradi navoja?) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2008 Prijavi Napisano 13. februar, 2008 To?no tako, ni samo navoj, ampak komplet sistem vpetja ?arnice. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2008 To?no tako, ni samo navoj, ampak komplet sistem vpetja ?arnice. ja ?ist jeba... Citiraj
Alex Napisano 13. februar, 2008 Prijavi Napisano 13. februar, 2008 ja ?ist jeba... Kaj si mislil kupit lu? iz druge roke? Citiraj
Boss Napisano 14. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2008 Kaj si mislil kupit lu? iz druge roke? aha... od karambola sem nakanadno ugotovil, da je na notranji strani malce po?ilo steklo. Od zunaj se ne vidi in verjetno bo dovolj, da dam mal prozornega silikona gor, da ne bi voda notri tekla. Me je pa zanimalo zato, ker lahko dobim lepo ohranjen rabljen ?aromet za 60-80?. Ampak ?al so vsi navadni. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2008 Prijavi Napisano 14. februar, 2008 aha... od karambola sem nakanadno ugotovil, da je na notranji strani malce po?ilo steklo. Od zunaj se ne vidi in verjetno bo dovolj, da dam mal prozornega silikona gor, da ne bi voda notri tekla. Me je pa zanimalo zato, ker lahko dobim lepo ohranjen rabljen ?aromet za 60-80?. Ampak ?al so vsi navadni. Oba zamenja? pa je + xenon po izbiri pa je. Sicer pa nima? ti zavarovanih svetlobnih teles ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 14. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2008 Sicer pa nima? ti zavarovanih svetlobnih teles ? pssst to je rezervna varjanta Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2008 Prijavi Napisano 14. februar, 2008 pssst to je rezervna varjanta Ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 14. februar, 2008 Prijavi Napisano 14. februar, 2008 aha... od karambola sem nakanadno ugotovil, da je na notranji strani malce po?ilo steklo. Od zunaj se ne vidi in verjetno bo dovolj, da dam mal prozornega silikona gor, da ne bi voda notri tekla. Me je pa zanimalo zato, ker lahko dobim lepo ohranjen rabljen ?aromet za 60-80?. Ampak ?al so vsi navadni. Probaj z silikonom,?e bo v redu bo,?e ne pa re?uje? pozneje.Silikon dela ?ude?e. Citiraj
Boss Napisano 14. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2008 Probaj z silikonom,?e bo v redu bo,?e ne pa re?uje? pozneje.Silikon dela ?ude?e. pa ?e res je (jo?ke.press) Citiraj
Alex Napisano 14. februar, 2008 Prijavi Napisano 14. februar, 2008 pa ?e res je (jo?ke.press) Eko,spet smo na sexu... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.