Boss Napisano 15. februar, 2008 Prijavi Napisano 15. februar, 2008 pa se pejmo en mali kviz in sicer koliko stane originalna plasti?na letvica (kao krom) na maski nad znakom. Odgovore sprejemam do nedelje popoldne in tisti, ki zadane ceno oziroma se ji pribli?a na manj kot 5? natan?no dobi Citiraj
poky Napisano 15. februar, 2008 Prijavi Napisano 15. februar, 2008 Naj ti bo,jaz re?em 57 ?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 15. februar, 2008 Prijavi Napisano 15. februar, 2008 127? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 15. februar, 2008 Prijavi Napisano 15. februar, 2008 aja, samo a je to za ameri?ki model ali evropski Citiraj
LabiGT Napisano 15. februar, 2008 Prijavi Napisano 15. februar, 2008 vec kot 215 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 16. februar, 2008 Prijavi Napisano 16. februar, 2008 Denis, ne me hecat, Bossu sem na ZS poslou direkt isto cifro, bi biu smeh ?e uganeva oba! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 16. februar, 2008 Prijavi Napisano 16. februar, 2008 245? :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ice Napisano 16. februar, 2008 Prijavi Napisano 16. februar, 2008 37 Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Alex Napisano 16. februar, 2008 Prijavi Napisano 16. februar, 2008 ...ne more bit dosti,recimo enih 68,50??? (v vsakem primeru dosti preve?). Kaj pa,?e bi si omislil tole?http://cgi.ebay.com/ebaymotors/02-05-Mazda...38064QQtcZphoto Citiraj
madmax Napisano 18. februar, 2008 Prijavi Napisano 18. februar, 2008 79,90? (upam da bo? upo?teval glede na to da forum 2 dni ni delal :ne vem: ) Citiraj
Boss Napisano 18. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2008 Marko, Labi, Zemir pa kolk ma te vi pla?e, da take cifre ven me?ete Ana a ti to resno? 350?? pa za ta denar dobim cel nov odbija?. ?e bi malo bolje prebirali forum bi ceno celo na?li saj sem jo objavil v rubriki kjer malo pojambramo. OK, da ne bom skrivnosten, cena je 85,40? in je za moje pojme katastrofalno visoka. To je samo letvica to sploh ni cela prednja maska. Po moje je ?a kak?no zlato gor naparjeno, da je toliko drago. OK, kdo je zmagovalec? V bistvu je Max najbli?ji ?eprav ni znotraj omejitve 5?, ampak ker nisem pi?kolovski je njegov. Max, naslednji? ko se sre?amo ?astim. Citiraj
Ana Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 ej ej, ne pozabt na sarkazem Citiraj
madmax Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 OK, da ne bom skrivnosten, cena je 85,40? in je za moje pojme katastrofalno visoka. To je samo letvica to sploh ni cela prednja maska. Po moje je ?a kak?no zlato gor naparjeno, da je toliko drago.OK, kdo je zmagovalec? V bistvu je Max najbli?ji ?eprav ni znotraj omejitve 5?, ampak ker nisem pi?kolovski je njegov. Max, naslednji? ko se sre?amo ?astim. Zdej pa reees moram pridt na kak?no sre?anje Citiraj
Alex Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Marko, Labi, Zemir pa kolk ma te vi pla?e, da take cifre ven me?ete Ana a ti to resno? 350?? pa za ta denar dobim cel nov odbija?. ?e bi malo bolje prebirali forum bi ceno celo na?li saj sem jo objavil v rubriki kjer malo pojambramo. OK, da ne bom skrivnosten, cena je 85,40? in je za moje pojme katastrofalno visoka. To je samo letvica to sploh ni cela prednja maska. Po moje je ?a kak?no zlato gor naparjeno, da je toliko drago.OK, kdo je zmagovalec? V bistvu je Max najbli?ji ?eprav ni znotraj omejitve 5?, ampak ker nisem pi?kolovski je njegov. Max, naslednji? ko se sre?amo ?astim. Pa dobro,kaj je vse v redu z njimi?? Jaz sem dal gor eno cifro in si mislil,da pretiravam z njo.Pa vidim,da sem bil malo prekratek z njo. Kaj pa tista maskica,ki sem ti dal link?? Citiraj
zemir Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Ceno sem tako postavil zato, ko sem spra?eval za stranske letvice za mojo mazdo so mi na servisu rekli da so skoraj 350 ? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Boss Napisano 20. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2008 Pa dobro,kaj je vse v redu z njimi?? Jaz sem dal gor eno cifro in si mislil,da pretiravam z njo.Pa vidim,da sem bil malo prekratek z njo. Kaj pa tista maskica,ki sem ti dal link?? ne sej letvico sem 100% popravil tako, da nakup ne bo potreben... maska pa mogo?e naslednji? Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 ne sej letvico sem 100% popravil tako, da nakup ne bo potreben... maska pa mogo?e naslednji? Mene pa ta maskica stra?no mika.V ?ivo izgleda hudo.Mejbi si jo omislim... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 Eno belo 6ko z podobno masko sem videl v Dom?alah in je dobro izgledala Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.