kobelco Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 imam problem za radiom pri mazdi 6 radio je na cd-je in ne bere cd-jev,ga kr vn vr?e? mi lahko kdo pomaga z info?! Citiraj
kobelco Napisano 19. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2008 imam problem za radiom pri mazdi 6radio je na cd-je in ne bere cd-jev,ga kr vn vr?e?mi lahko kdo pomaga z info?! Citiraj
Alex Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 imam problem za radiom pri mazdi 6radio je na cd-je in ne bere cd-jev,ga kr vn vr?e?mi lahko kdo pomaga z info?! Kaj samo presnete CD-je ali tudi originalne? Citiraj
Jodlar Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Tudi meni se je dogajalo enako. Na servisu so brez problema manjali radio (garancija) Citiraj
kobelco Napisano 20. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2008 ja vsake CD-je ven me?e! ve mogo?e za kak tak?en radio? bi ga kupil Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.