Catya Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 ojla..... danes mi je catmobil za?el nekaj ?trajkat in sicer ko speljujem, najve?krat ko imam ?e v drugi in tam pri 2000 obratih in ve?, za?ne ?udno cukat.....to se dogaja tudi v tretji... kaj mislite, veliki mazda?ki umi, da je narobe? to se prej ?e ni pojavljalo....avtomobilska gripa pa upam, da je ?e mimo hvala za nasvete lp Katt Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 ojla.....danes mi je catmobil za?el nekaj ?trajkat in sicer ko speljujem, najve?krat ko imam?e v drugi in tam pri 2000 obratih in ve?, za?ne ?udno cukat.....to se dogaja tudi v tretji...kaj mislite, veliki mazda?ki umi, da je narobe? to se prej ?e ni pojavljalo....avtomobilska gripa pa upam, da je ?e mimo hvala za nasvetelpKatt V?igalni kabli ali pa sve?ke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Catya Napisano 21. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2008 V?igalni kabli ali pa sve?ke. kaj sva se zadnji? ?e menla?! mi o sve?kah, te na ?trajk! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
uklopko Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 polek sve?k in kablov,mo?nost ?e kak bencinski filter(?e ?e ni bil menjan) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Catya Napisano 21. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2008 polek sve?k in kablov,mo?nost ?e kak bencinski filter(?e ?e ni bil menjan) hmmm....mo?no, jaz ga nisem menjavala odkar je vozilo moje tnx! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
apcih Napisano 22. februar, 2008 Prijavi Napisano 22. februar, 2008 al pa narebrena cev od filtra do ma?inke Citiraj
Catya Napisano 22. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2008 al pa narebrena cev od filtra do ma?inke ujao......kpa ?e je vse skup?tnx...bo treba k kakemu zdravniku peljat Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
memi Napisano 3. marec, 2008 Prijavi Napisano 3. marec, 2008 Moja M6 (20K) se mi zadnje ?ase tud ?udn obna?a...najprej mi je cukala pri 100Kmh v 5 prestavi cca 2000rpm...to je baje obi?ajno pri dizelcah. Potem so mi Sw menjal in je blo nekaj ?asa zelo dobro..se mi zdi da mi je manj ?rlo in da je tudi malo bolj veselo potegnil... sedaj pa opa?am, da mi tudi ob?asno zelo rahlo nekaj cuka med 2000 in 3000 rpm (zanimivo, da se prestavna ro?ica ni? ne premika, kot bi bilo vse OK), v 2 - 5 prestavi, posebej ?e vozim z ni?jimi obrati...se mi pa tudi zdi, da mi v 3 nekam slab?e pospe?uje... Kaj mislte da bi blo to? Hvala! Citiraj Failing to plan is planning to fail!
memi Napisano 3. marec, 2008 Prijavi Napisano 3. marec, 2008 hm filter za oljem, pa saj sem pred 200 KM naredi servis na 20K...takrat naj bi ga zamenjal?! Citiraj Failing to plan is planning to fail!
miki Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 mojmu frendu je tud 323 neki cukala, pa je zamenou use zivo pa je se kr cukala, pol je pa rezervar za bencin dol uzeu je blo pa not skor 10 lotrou vode nwm ko mu je voda not prsla zdej mu pa uredu dela Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.