aquanubis Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Zdravo! Imam Mazdo 323F BG letnik 1991 in do sedaj sem vrata odklepal s klju?em (z odklepom na voznikovi strani se odprejo vsa ?tiri vrata. Sedaj pa me zanima, ali bi lahko vgradil daljinsko centralno zaklepanje, da bi vrata odklepal z daljincem? Na netu je ogromno ponudnikov tak?nih in druga?nih naprav in vse so v glavnem nekako take: Vsak komplet vsebuje:- enoto- dva oddajnika- priklju?ne kable- navodila Nekateri komleti pa vsebujejo tudi ?tiri motor?ke in pribor za monta?o (ti so dra?ji zaradi motorjev) Zanima pa me, ?e bi z nakupom recimo zgoraj omenjenega komleta BREZ motorjev lahko montiral v to mazdo in bi mi stvar delovala? Hvala za odgovor. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 ?e na sopotnikovi strani zaklene? vrata se tudi voznikove zaklenejo? ?e ja potem ni problema, ?e pa ne je pa potrebno na ?oferski strani ?e dodati en motor?ek! Citiraj
uklopko Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Zadeva je preprosta!!! ?e zaklene? va sovoznikovi strani ,in zapre vsa 4 vrata potem ti ni treba skrbeti za motor?ke. Zmontira? samo dalinsko centralni modul na obstoje?o centralno zaklepanje in stvar re?ena !!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.