greentech Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 Pred kratkim sem kupil Mazdo 323f l.2003 z original CD radiom. Zdaj razmi?ljam kako bi si na?timal, da bi lahko poslu?al tudi MP3-je. A kdo ve kako to najbolj enostavno zrihtat?. Ma mogo?e original radio odzadaj kak aux vhod. Radia ne bi rad menjal ker mislim, da bi bil to kar velik stro?ek. Mogo?e kdo pozna kakega mojstra, ki se ukvarja s tem? Hvala Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 Pred kratkim sem kupil Mazdo 323f l.93 z original CD radiom. Zdaj razmi?ljam kako bi si na?timal, da bi lahko poslu?al tudi MP3-je.A kdo ve kako to najbolj enostavno zrihtat?. Ma mogo?e original radio odzadaj kak aux vhod. Radia ne bi rad menjal ker mislim, da bi bil to kar velik stro?ek.Mogo?e kdo pozna kakega mojstra, ki se ukvarja s tem? Hvala Najprej lep pozdrav na forumu! Kako in kaj je z orginal radijom ne vem-vem samo da je za en k......!Moje mnenje ne kompliciraj s predelavanjem gre? v ?tacuno in nabavi? mp3 radio in ma? stane pa man kot 100? ?e si ?e res ful v stiski z denarjem. Ta radijo ga kar pohvaljo,za malo denarja dobr igra Seveda odlo?itev je pa tvoja!lphttp://www.bof.si/product.cp2?guid=4562466...25-6A9DD04DA923 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
greentech Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 Najprej lep pozdrav na forumu! Kako in kaj je z orginal radijom ne vem-vem samo da je za en k......!Moje mnenje ne kompliciraj s predelavanjem gre? v ?tacuno in nabavi? mp3 radio in ma? stane pa man kot 100? ?e si ?e res ful v stiski z denarjem. Ta radijo ga kar pohvaljo,za malo denarja dobr igra Seveda odlo?itev je pa tvoja!lphttp://www.bof.si/product.cp2?guid=4562466...25-6A9DD04DA923 ..ja original radio je res za en k...najraj?i bi si kupu novga....sej cash ni tak problem...mislu sem samo ?e bi menjal za original mp3 radio bi najbr? blo kr drago... ...kar me zanima pri menjavi za neoriginal radio je monta?a...komu dat montirat, da bo v redu (profesinalno) narejeno pa kok me bo to stalo? hvala Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 ?ivjo fant, ?estitke ob nakupu dobrega stroja! Radio pa takole, lahk ti zrihtam za 80 EUR ganc novga Pioneerja MP3, zapakiranga, leto?n model, ?e ti ni preve? povej! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
greentech Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 ?ivjo fant, ?estitke ob nakupu dobrega stroja! Radio pa takole, lahk ti zrihtam za 80 EUR ganc novga Pioneerja MP3, zapakiranga, leto?n model, ?e ti ni preve? povej! ...cool super...mogo?e ga res vzamem...samo najprej me zanima kok me bo pri?la monta?a....pa komu dat to monitirat da bo OK? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 Odvisn iz kerga kraja si, verjetno mora? samo konektor gor prklopit, al je ?e k?no ve?je sranje, al ma? mogo?e ?e narjen na konektor, ker ?e ma?, pol samo iz?teka? in novga u?teka? in je to to! Ti pa to za male pare nardi kdorkol ki se kej za avtoakustiko ukvarja, se prav govorimo o stro?ki mogo?e 10, 15 EUR predvidoma! P.S. Avto pa ?imprej predstavi pod predstavitev ?lanov, da vidm kako zgleda ?e ena F iz BG generacije! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
greentech Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 Odvisn iz kerga kraja si, verjetno mora? samo konektor gor prklopit, al je ?e k?no ve?je sranje, al ma? mogo?e ?e narjen na konektor, ker ?e ma?, pol samo iz?teka? in novga u?teka? in je to to! Ti pa to za male pare nardi kdorkol ki se kej za avtoakustiko ukvarja, se prav govorimo o stro?ki mogo?e 10, 15 EUR predvidoma! P.S. Avto pa ?imprej predstavi pod predstavitev ?lanov, da vidm kako zgleda ?e ena F iz BG generacije! ...?ivim v lj...tk da ?e lahko kdo predlaga koga dobrega iz lj bi bil hvale?en...sej u?tekat radio najbr? ni problem...probelm je pa? v tem, ker je avtoradio in gumbi del armaturke kar pomeni da bi najbr? moral celo sredinsko konzolo menjat a ne? Avto bom dal pod predstavitev...smao pofotkat ga ?e moram Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 ?e nobenega ne najde? za monta?o call me Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 P.S. Avto pa ?imprej predstavi pod predstavitev ?lanov, da vidm kako zgleda ?e ena F iz BG generacije! Devil si malo zajebal Tale ni iz BG generacije Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 Marko, vmes je pomoje edit padu, ker je preh pisal 1993, al me je pa ?e vid ?ist zapustu! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 te ne vara vid Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
greentech Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 te ne vara vid ja res je...my bad...sem se zmotu v letnici...?e pa ?as tk hitro te?e sorry Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2008 ja res je...my bad...sem se zmotu v letnici...?e pa ?as tk hitro te?e sorry ni pene sam da vemo za ka se gre Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.