Uroš_ Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 baje se ?e neki ?asa vozm s spu??enim amortizerjem. to mi je ?ele zdej povedu en majstr k je vidu olje na amortizerju. js ga seveda nism opazu zdej me pa zanima kaj bi se spla?alo v tem primeru narest: 1. obnovit amortizer 2. menjat amortizer, baje mora? tud nasprotnega torej levga in desnga 3. kupt rabljen amortizer 4. v na?rtu mam spustit avto pa bi mogo?e takrt zamenu use 4 komplet z vzmetmi avto je pa 323f l. 96 upam na ?imbolj?i nasvet avto se pa zdej ziba k ladja Citiraj
LabiGT Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 ce finance dopuscajo menjaj vse 4 drugace pa menjat oba ali obnavljat oba ce mislis nizat pa sploh, bi vsaj vse 4 obnavljal kupt rabljenega... upam, da se hecas Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Uroš_ Napisano 27. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2008 hocm bit lastnik vsaj ?e nadaljnih 5 let ali dokler ga ne razbijem sm bil pa ze blizu temu lih zarad amortizerja (to sm zdej ugotovu) tko da bom najbr? kr use 4 zamenu vklju?no z vzmetmi. sam me zanima kje nej kupm da ne bo preve? zasoljena cena na uradnm servisu je najbr? velik pa ?e mal ? loh tud na PM kdo napi?e da ne bo reklame Citiraj
LabiGT Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Uff mas na tisoce, ki prodajajo amortizerje in vzmeti...Lahko zacnes pri npr. www.motomat.si in poglej kaj majo zate tam... tukaj pa se najbrz najboljsi firmi glede amortizerjev:http://www.olef.si/KAYABA.htm Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Uroš_ Napisano 27. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2008 kateri so pa recimo bolj?i plinski ali oljni pa keri so serijsko vgrajeni najbr? oljni, ?e je olje spustu ??? Citiraj
LabiGT Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Heh..oba mata olje noter Je pa res, da imajo plinski se dusik al karkol in s tem naj bi blo segrevanje olje malo manjse... Tapravi plinski amortizerji (taki ki ne popuscajo po 2letih) so Bilstein ali Kayaba gas-a-just. V tvojem primeru, bi jaz dal navadne oljne pa je... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Miska Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Pozdravljeni Najbolje je poklicati mehanika na Lavrici in ti to?no izra?una koliko ti bo zara?unal. Pri njih so novi amortizerji enake cene kot obnovljeni. Lep pozdrav P.S. Aha ?e tel. ?t. 031-797-021 ali 3666-60-42 Citiraj
Uroš_ Napisano 28. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Kaj pa recimo, ?e bi dal Eibach mogo?e jih ma kdo? Eibach vem da so prodajal kot dodatno opremo, ?e si hotu. Citiraj
Grega_ Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Lahko jih obnovi? in s tem ?e tr?a? ali pa? ne npr. Vuga, Amortizer,...,ahko pa kupi? nove, npr. Monroe pri Potokarju pa ?e delavnico za monta?o imajo. Jest imam na f-ki WEITEC vzmeti, kupljene pri RSR in so ok, amortizerji pa ?e original. Citiraj
Symon Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 je Uro?_ napisal: Kaj pa recimo, ?e bi dal Eibach mogo?e jih ma kdo?Eibach vem da so prodajal kot dodatno opremo, ?e si hotu. Ummm. Ti misli? Eibach fedre? Sicer pa jaz sem na svojem avtu dal obnoviti (ok in str?ati) amortizerje in sem ?isto zadovoljen, sploh ?e izra?una?, da me en nov amortizer od KYB stane preko 80? obnova z delom vred (pripeljal avto zjutraj, ob 14ih sem ?el ponj) pa me je stala blizu 160? (mene je stalo 200? zaradi menjave le?aja). Pa ?e garancije imam 3 leta. Citiraj
Uroš_ Napisano 28. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2008 aja Eibach ma sam fedre am pol ubistvu bi blo bol? ?e bi jih dal kar samo obnovit use 4 sam sm sli?u da je to bv nevem no izku?nje govorijo svoje kaj pa vzmeti Eibach bi ble uredu za ni?at? no?m nevem kok dnarja zapravt sam bi pa rad da je ornk narjen ker navsezadnje no?m letet s ceste spet Citiraj
LabiGT Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Ti je Grega povedl kaj narest... Torej do Amortizerja ali Vuge, obnavljaj vse 4 pa jih malo strsaj pa se Eibach vzmeti (odlicna kvaliteta) in mas super podvozje...ostanejo ti se dobre gume Eibach so cca. 2cm nizje od serijskih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tich Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 ?e ho?e? met trde, potem toplo priporo?am vugo. Cena okoli 130 eur za komplet... Sam sem za mx-3 kupil pri GMTju nove bilsteine (plinsko oljni) in so bili s popustom (mor? zate?it) spredni par okol 110? zadnji pa okol 95-100? Zelo zadovoljen z njimi. Z vugo pa ?e bolj...sam tist je potem trdo Citiraj
Uroš_ Napisano 1. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2008 LP, evo ponovno odpiram temo uglavnem u?eri sm si kon?no vzel ?as in se zapeljal do Amortizerja u Dolu. Pozanimal sem se koliko bi me stala obnovitev vseh amortizerjev. Zdj me pa zanima, ce je to mo?no da mi je stric tm reku da bi me pri?la SAMO obnovutev amortizerjev z delom vred 307? . To je zame kar velik zalogaj tko da prosim za komentarje. Citiraj
mazda_mx Napisano 1. april, 2008 Prijavi Napisano 1. april, 2008 Zapelji se do Vuge in bo obnova stala dobrih 100 EUR z montazo vred. Citiraj
ReDevil Napisano 1. april, 2008 Prijavi Napisano 1. april, 2008 Uro?, za 300 ? naj pa ta maestro kar komu drugmu to dela! Sicer je pa tut zlo okej majstr Jemc v Homcu, ki je cenovno ugoden in obvlada zadevo, za dolo?ene firme je celo poobla??eni serviser, zapel se do njega, zihr te nav mev namena tkole ocurit kokr tale! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.