David Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 ?e bi bil nesramen bi rekel da so Durex najbolj primerne gume za nepredvidene situacije... Bwahahahaha.... ampak ?e te niso najbolj zanesljive... sej ve? kako hitro jo lahko na kakem "robniku" prebije?.... :aaaaa: Citiraj Feel free....
Ninja Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 ?e bi bil nesramen bi rekel da so Durex najbolj primerne gume za nepredvidene situacije... Hmmm, nasploh so te vrste gume samo 87% zanesljive. Tko da... Treba met res ketne zmer zravn. Citiraj
LabiGT Napisano 29. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2008 Takih gum pa nisem nikol maral...sploh ne cutis ceste Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 Takih gum pa nisem nikol maral...sploh ne cutis ceste Agree. No jest jest sploh ne ?utm, da bi se kam pelala Citiraj
LabiGT Napisano 29. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2008 V moj izbor sem dal se Michelin Pilot Exalto PE2... Sem pozabil na to gumo...sportna in udobna. Minus bo najbrz trdota po parih letih ampak, itaj jo bom prej zamenjal. Drugi minus je ta, da je drazja kot vse druge... Heh vsakic ista pesem glede gum Se dobr, da me to veseli Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 Takih gum pa nisem nikol maral...sploh ne cutis ceste ampak so ?e posebej dobre v vla?nih in mastnih odsekih, predvsem v tunelih. ?e jih uporablja? z ob?utkom zdr?ijo dolgo, ?e si pa nasilen je pa nevarnost nesre?e lahko velika. bi temu rekel neprilagojena hitrost. OK, back to topicLabi spet na?teva? nove in nove modele a odlo?u se pa ?e nisi - pol pa ?e mene mede?. Tako lepo sem pri?el do izbora parih gum zdaj jih imam pa spet ?est v igri Citiraj
Alex Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 ampak so ?e posebej dobre v vla?nih in mastnih odsekih, predvsem v tunelih. ?e jih uporablja? z ob?utkom zdr?ijo dolgo, ?e si pa nasilen je pa nevarnost nesre?e lahko velika. bi temu rekel neprilagojena hitrost. OK, back to topicLabi spet na?teva? nove in nove modele a odlo?u se pa ?e nisi - pol pa ?e mene mede?. Tako lepo sem pri?el do izbora parih gum zdaj jih imam pa spet ?est v igri Ah Boss,ni? hudega.Ene izbere? pa je.?e se zafrkne? z njim,kupi? druge in jih izproba?.Kot na dirkah-enostavno kot pasulj. Citiraj
uklopko Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Takih gum pa nisem nikol maral...sploh ne cutis ceste Valda da ne rabi? gum-rabi? gosence Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 vi se kr zajebavejte packi,..js pa ?e vedno ne vem ka?ne feltne bi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 vi se kr zajebavejte packi,..js pa ?e vedno ne vem ka?ne feltne bi Dej,par jih zalimej gor,pa da vidimo,kaj bi pasalo. Citiraj
Allyssa Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 ammmm,..gledala v katalogu in zdj ?e en tedn ?akam na cene,..tipi pa? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 1. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2008 ammmm,..gledala v katalogu in zdj ?e en tedn ?akam na cene,..tipi pa? zakaj pa noces, da ti pomagam mal?Kere sploh gledas pa kaj gledas pa kok bi dala max...? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 zakaj pa noces, da ti pomagam mal?Kere sploh gledas pa kaj gledas pa kok bi dala max...? ma nimam pojma kaj gledam,..gledam en velk katalog,..pa bl k gledam mn mi je jasn,..da ne govorim o vseh dimenzijah, ?irinah in ne vem ?em,..ker nimam pojma,..edina stvar k jo vem,..je 17 col Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 1. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Predlagam tele: Al gledas 5 krake, veckraka? Kaksen so ti bolj vsec no? Pa kater kataog gledas? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Predlagam tele: Al gledas 5 krake, veckraka? Kaksen so ti bolj vsec no? Pa kater kataog gledas? Od katere firme so te? Citiraj
LabiGT Napisano 1. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2008 CMS C8...dobre feltne so. Men je dizajn kar vsec. Pa se prave karakteristike majo (7.5x17 ET48) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 ja neki podobnga sm tud gledala,.. katalog pojma nimam ker je,..sm v slu?bi,..bom doma pogledala,. petkrake mi niso lih u?e?, razn ene od etabeta k je zvezdica srebrna ostalo pa temno,..ampak v katalogu so samo 18'' kar pa odpade pa ?e mislm, da so samo special edition,..oz jih na njihovi strani nisva najdla za redno prodajo,.. poky me bo usak cajt sam tre??u okol kepe,..?e mu ne te?im za simse mu pa za feltne pa gume Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Evo,tako nekako na hitro naj bi izgledale na Mazdici(na ?alost ni najlep?a barva,kot na?e ): ?e pa jo ?e zni?a?,?e lep?e: In pol ?e ?ipe zatemni?,pa je. Citiraj
Kuscar Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Evo,tako nekako na hitro naj bi izgledale na Mazdici(na ?alost ni najlep?a barva,kot na?e ): ?e pa jo ?e zni?a?,?e lep?e: In pol ?e ?ipe zatemni?,pa je. A da? link kje se da to ra?unalni?ko narest po svoji sliki avtomobila - da vidim kako bodo zgledale SAMO ZADAJ zatemnenje ?ipe Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Tole je pomoje v Photoshopu narejeno Citiraj
Alex Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Tole je pomoje v Photoshopu narejeno Yes. Citiraj
handan Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 al pa org. mazda tele sam nabavo Citiraj
Alex Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 al pa org. mazda tele sam nabavo Kaj so to 17-ke ali 18-ke? Citiraj
handan Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 17" osamnajstke sem prodal devetnajstke tudi tko daso te nekak najbolj prav Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.