Allyssa Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 js bi tud letne! pa feltne tud!!! en bo tepen Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Mislim.....tolko o ?love?ki dobroti.........pa o rihtanju ?esa za ?ensko............ Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Mislim.....tolko o ?love?ki dobroti.........pa o rihtanju ?esa za ?ensko............ Ja kaj... Kaj si pa ti pri?akoval...??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Na izku?njah se u?imo ne Boj?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Ja kaj... Kaj si pa ti pri?akoval...??? a ti mormo res odgovorit na tole? teb??? Boss,..kje je tvoj prerokovalski duh,..ka?no bo vreme???? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Na izku?njah se u?imo ne Boj?? Yap, imam v podpisu... a ti mormo res odgovorit na tole? teb??? Boss,..kje je tvoj prerokovalski duh,..ka?no bo vreme???? Ne, teb ni treba... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 ka?no bo vreme???? Vreme bo ?e lepo za par dni naprej,samo vseeno je ?e obvezna zimska oprema! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
kowkele Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Jst sm pa v?eraj montiral letne (klinc pa obvezna zimska oprema... )Kod da bi imel drug avto... Zdaj bomo ?e vidli, kako se bodo obnesle... lp Citiraj
Boss Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Boss,..kje je tvoj prerokovalski duh,..ka?no bo vreme???? hmmm... a ti mene mal heca? --- ja zakaj imam pol ?e od petka gor letne? :ne vem: Vreme bo ?e lepo za par dni naprej,samo vseeno je ?e obvezna zimska oprema! Sej zimska oprema je tud 3mm profila na letnih pa ketne v tregerju. Citiraj
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Vem ja,samo ketne more? met. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 hmmm... a ti mene mal heca? --- ja zakaj imam pol ?e od petka gor letne? :ne vem: Sej zimska oprema je tud 3mm profila na letnih pa ketne v tregerju. ammmmmmmmmmmmmm,..blond skjuzmi,...preve? razmi?lam o okrasitvi tort Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Jst sm pa v?eraj montiral letne (klinc pa obvezna zimska oprema... )Kod da bi imel drug avto... Zdaj bomo ?e vidli, kako se bodo obnesle... lp tako se govori Citiraj
madmax Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Letne so goooor!!! O ob?utku da niti ne govorim Citiraj
Boss Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Letne so goooor!!! O ob?utku da niti ne govorim jeeeaaa... jaz sem tud danes mal prtegnu po ovinkih in to ?e na mokri cesti - u?ivancija na kvadrat sam pol sem moral ustavt, da je ?la moja jelene klicat Citiraj
BOJČ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 jeeeaaa... jaz sem tud danes mal prtegnu po ovinkih in to ?e na mokri cesti - u?ivancija na kvadrat sam pol sem moral ustavt, da je ?la moja jelene klicat Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 jeeeaaa... jaz sem tud danes mal prtegnu po ovinkih in to ?e na mokri cesti - u?ivancija na kvadrat sam pol sem moral ustavt, da je ?la moja jelene klicat He,he,jo bo? zdej z "?opa?kimi" gumami gor moral navadit na nov slog vo?nje... ...jaoj,ode nizka poraba... Citiraj
Boss Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 ...jaoj,ode nizka poraba... se ?e opazi Citiraj
nisde Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Letne so goooor!!! O ob?utku da niti ne govorim Do vulkanizerja z zimaki, nazaj z letnimi :mi pijemoo: Pa tud videz avta in ?irina gume sta zdj tko kot se zagre Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 12. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Predlagam tele: Al gledas 5 krake, veckraka? Kaksen so ti bolj vsec no? Pa kater kataog gledas? razen teh se: (to kar ima pravilen ET pa so meni vsec )aez excite (tudi navadne srebrne so): Oz 35 anniversary Sicer ful lepa, Dotz kyalami, ampak 7 sirina (mal premal za 215 gumo) in ET 40...kar ni 100% optimum Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Labi,..ma si nalimu to?no te k sm jih tud js dala v o?ji krog sm mislla, da bom dobla k?no novo idejo ?e zahtevna jaaaaaaaaa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Pa sem mislil, da sem samo jaz tolk neodlo?en ... ko gledam Ally pa vidim, da se do jeseni ne bo odlo?ila pol bo pa itek vseeno, ker bodo spet zimske na vrsti. Citiraj
Allyssa Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 mnja,..pa sej tko so mi u?e?,..pol dam pa na tist,..kao prikaz na avtu,..pa izpade bruh Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Jao,jaz bom zasovra?o vse gume in felne no........ Beyba,sn ti povedal kak bo,pa konc kompliciranja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 13. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2008 predlagam CMS... lepe so ful pa noben jih nima Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 predlagam CMS...lepe so ful pa noben jih nima Ja,ker so drage..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.