BOJČ Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Meni pa ?e spljoh!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 js bi pa ?e vedno feltneeee Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Men so tele hude Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 to?no te sm dons vidla na enmu k sm ?la v slu?bo,..v ?ivo zgledajo bol? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Jaz sem naredil odlicno potezo, da sem dal gor letne...Je pa res, da so ble prejsnje zimske bolj zanic glede profila... Jaz tudi moje zimske so zgleda po treh letih ratale en ?isti kurac navkljub temu, da je profila ?e zadosti Potrditev tega sem dobil tudi v tistem testu, ki so ga objavili v Motoreviji, kjer se sposobnosti zimskih gum drasti?no manj?ajo, Ko je obrabljen samo milimeter in pol pade efektivnost gume za 40% in, ko ima guma ?e 4mm padejo sposobnosti za 60%. Takrat so slabe tako za sneg kot za na asfalt. Aja pa ?e to... mal sem gledal po forumih glede Turanze ER300 in zadeva ima res problem in sicer, ?e avto par dni stoji dobijo gume "spomin" in tisti flat spotting (ravni del, kjer je avto stal) se nato zelo pozna pri vo?nji, dokler se gume toliko ne ogrejejo, da po?asi spet ratajo normalno okrogle. Do takrat pa nenadzorovano tresejo in ?e se dobro spomnim se je nekaj podobnega dogajalo tudi z originalnimi Bridgstonkami, ki so bile na mojem avtu ob nakupu. :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 gume zame,..bi mela idealn izgovor zakaj morm it vsak dan na krog Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 gume zame,..bi mela idealn izgovor zakaj morm it vsak dan na krog A to ?e zmeri po?ne?...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 ne ampak bo kmal treba nardit en ornk krog,..sm zoprna ?e po?as, ker predolg nism dobla svoje doze ZooM-ZooM Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 A to ?e zmeri po?ne?...? :ne vem: To ?e jst po?nem Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 to?no te sm dons vidla na enmu k sm ?la v slu?bo,..v ?ivo zgledajo bol? Da te ne bom ve? ki ne...... To?no te sn ti kazal,pa govoro da ti bi ful pasale na avto,pa si gladko rekla da ti niso v?e?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 sej mi niso,..sam rekla sm da bol? zgledajo v ?ivo k na sliki,..ne pa da bi jih mela Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Pa se sn ti za vse felne reko,da je treba v ?ivo videt,ne pa samo slike po katalogu al pa na netu! js bi pa ?e vedno feltneeee Pa ne vem zakaj tolko jamra?,?e ve? da so naro?ene,pa da bojo kmalu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 no pol lahko ra?unam na to da bojo moje izbrane v ?ivo oh in sploh super Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Pa menda ne dvomi? v mene? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 te od nisdeja so sicer hude ampak nikakor za mazdo 6. Bolj so za npr. mazdo3 mps al kaj tazga... Pac moje mnenje Kere feltne bojo padle pol? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Pusti se presenetit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Pusti se presenetit. ne maram te Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Pa se bo? vido v ?ivo,bojo lep?e zgledle tak! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 ne maram te Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Kolk pa pridejo te lepe felge od Nisdeja...??? Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 ?e rabi? 17" jih dobi? za tam okoli 15o?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Jaz pa ?e nisem dal dol zimakov,tako da sem naredil prav....za vo?njo po asfaltu,ker pri nas itak ni bilo snega. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 No,prehitro sem reku.?e malo prej,ko sem pri?el domov,je bilo 12°C in son?no,pol je pri?elen oblak tipo independejs dej,vse se je stemnilo in za?elo je....sne?it. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 ?e rabi? 17" jih dobi? za tam okoli 15o?. pa se 20% popusta na gotovino, ce ne se vec.Te feltne kr pasejo na take hot hatche a ne? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.