Skoči na vsebino

Gume 2008

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Meni pa ?e spljoh!!! :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

• Odgovori 500
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Jaz sem naredil odlicno potezo, da sem dal gor letne...

Je pa res, da so ble prejsnje zimske bolj zanic glede profila...

Jaz tudi :bravo: moje zimske so zgleda po treh letih ratale en ?isti kurac navkljub temu, da je profila ?e zadosti :blink: Potrditev tega sem dobil tudi v tistem testu, ki so ga objavili v Motoreviji, kjer se sposobnosti zimskih gum drasti?no manj?ajo, Ko je obrabljen samo milimeter in pol pade efektivnost gume za 40% in, ko ima guma ?e 4mm padejo sposobnosti za 60%. Takrat so slabe tako za sneg kot za na asfalt.

Aja pa ?e to... mal sem gledal po forumih glede Turanze ER300 in zadeva ima res problem in sicer, ?e avto par dni stoji dobijo gume "spomin" in tisti flat spotting (ravni del, kjer je avto stal) se nato zelo pozna pri vo?nji, dokler se gume toliko ne ogrejejo, da po?asi spet ratajo normalno okrogle.

Do takrat pa nenadzorovano tresejo in ?e se dobro spomnim se je nekaj podobnega dogajalo tudi z originalnimi Bridgstonkami, ki so bile na mojem avtu ob nakupu. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho: gume zame,..bi mela idealn izgovor zakaj morm it vsak dan na krog :D

A to ?e zmeri po?ne?...? :ne vem:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

ne <_<:(

ampak bo kmal treba nardit en ornk krog,..sm zoprna ?e po?as, ker predolg nism dobla svoje doze ZooM-ZooM :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

A to ?e zmeri po?ne?...? :ne vem:

To ?e jst po?nem :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

to?no te sm dons vidla na enmu k sm ?la v slu?bo,..v ?ivo zgledajo bol? :hohoho:

Da te ne bom ve? ki ne...... :angry: To?no te sn ti kazal,pa govoro da ti bi ful pasale na avto,pa si gladko rekla da ti niso v?e?! :ph34r:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

sej mi niso,..sam rekla sm da bol? zgledajo v ?ivo k na sliki,..ne pa da bi jih mela :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Pa se sn ti za vse felne reko,da je treba v ?ivo videt,ne pa samo slike po katalogu al pa na netu! <_<

js bi pa ?e vedno feltneeee :(

Pa ne vem zakaj tolko jamra?,?e ve? da so naro?ene,pa da bojo kmalu! :whatever:

Ti?a vun!!

Napisano

Pa menda ne dvomi? v mene? :P

Ti?a vun!!

Napisano

te od nisdeja so sicer hude ampak nikakor za mazdo 6. Bolj so za npr. mazdo3 mps al kaj tazga...

Pac moje mnenje

Kere feltne bojo padle pol?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Pusti se presenetit. ;)

Ti?a vun!!

Napisano

:(sramezljiv

Pa se bo? vido v ?ivo,bojo lep?e zgledle tak! :P

Ti?a vun!!

Napisano

?e rabi? 17" jih dobi? za tam okoli 15o?. ;)

Ti?a vun!!

Napisano

Jaz pa ?e nisem dal dol zimakov,tako da sem naredil prav....za vo?njo po asfaltu,ker pri nas itak ni bilo snega. :P:harhar:

Napisano

No,prehitro sem reku.?e malo prej,ko sem pri?el domov,je bilo 12°C in son?no,pol je pri?elen oblak tipo

independejs dej,vse se je stemnilo in za?elo je....sne?it. ?zmeden??zmeden?:aaaaa:

Napisano

:hohoho::hohoho:

:P

Ti?a vun!!

Napisano

?e rabi? 17" jih dobi? za tam okoli 15o?. ;)

pa se 20% popusta na gotovino, ce ne se vec.

Te feltne kr pasejo na take hot hatche a ne?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.