Segi Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 MO je (kao) mercedes equipment in se takih gum izogibaj v sirokem loku in zakaj se je treba takih gum izogibat (op, fp, mo itd..), so mar slabse kvalitete?? Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
LabiGT Napisano 10. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2008 in zakaj se je treba takih gum izogibat (op, fp, mo itd..), so mar slabse kvalitete?? Ne vem tocno kje je finta ampak take gume delajo, da cim dalj zdrzijo...ampak so pol karakteristike slabse kot iste gume brez teh oznak. evo se to sem najdel: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-g...02006%20225.jpg Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
lesko Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 jst mam no svoji trojki se original bridgestone turanza, pa sem jih mislil zamenjat ker so malo glasne. pa se nisem odlocil za menjavo, ker sem ugotovil kljub letniku 2003 guma deluje vrhunsko (3/4 profila)., kar pa za dunlop sportmax katero sem imel na laguni tezko recem. Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
LabiGT Napisano 10. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2008 malo sarkasticno ampak po petih letih se vedno 3/4 profila? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
gstarr Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 Dunlop Fastresponse, Continental Premiumcontact2, Uniroyal Rallye 500, eventuelno se GoodYear Eagle F1 Kaj pa Pirelli P6 ?Sem videl da je na obeh testih (adac/amzs) zelo dobra, razen ce ni amzs prepisal Citiraj
LabiGT Napisano 10. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2008 Kaj pa Pirelli P6 ?Sem videl da je na obeh testih (adac/amzs) zelo dobra, razen ce ni amzs prepisal Adac/amzs/oeamtc/tcs delajo skupaj teste Pirelli P6 ne obstaja v 205/55 16P7 pa dobis v 205/55 16 (91V) in stane cca. 80eur v Brezicah. Je dobra guma (mogoce ze malo stara in glasna). Ne bos pa falil, ce jo vzames Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
lesko Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 malo sarkasticno ampak po petih letih se vedno 3/4 profila? letnik je 2004 z 27000 km!!! Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Boss Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Evo - na slu?benega Golfa so ?le gor GY Exellence. So kar tihe in po suhem dobro prijemljejo kot v glavnem vse nove letne gume. Kako se pa obnesejo v de?ju pa ?e napi?em, ko sprobam. Druga?e je pa profil asimetri?en in polovica gume zgleda, kot, da bi bila narejena za formulo ena oziroma vsaj tako zgledajo tisti vzdol?ni ?lebovi. Citiraj
Alex Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Evo - na slu?benega Golfa so ?le gor GY Exellence. So kar tihe in po suhem dobro prijemljejo kot v glavnem vse nove letne gume. Kako se pa obnesejo v de?ju pa ?e napi?em, ko sprobam. Druga?e je pa profil asimetri?en in polovica gume zgleda, kot, da bi bila narejena za formulo ena oziroma vsaj tako zgledajo tisti vzdol?ni ?lebovi. Hm,jap,profil pa je res jeb..ki. ?e dr?ijo ?e po de?ju,je skoraj "prava" guma. Citiraj
qwerty Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 dans ata montoral letne gor pa? vozi pa na DUNLOP SP SPORT 230 P.s. labi kak?ne so te gume SP SPORT 230 ?? Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 15. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2008 dans ata montoral letne gor pa? vozi pa na DUNLOP SP SPORT 230 P.s. labi kak?ne so te gume SP SPORT 230 ?? a kakih se starejsih ni blo al kaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 15. april, 2008 Prijavi Napisano 15. april, 2008 Saj ve? kako pravijo - tastaru je ?e vedno tanartabul?e Citiraj
qwerty Napisano 15. april, 2008 Prijavi Napisano 15. april, 2008 ts smo z avtom kupli Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 15. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2008 ts smo z avtom kupli no pa bodte veseli, ker niste dobili Bridgestone B390 kot sem jaz... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 15. april, 2008 Prijavi Napisano 15. april, 2008 sej so ble na voljo neke bridgestonke pa te dunlopke Citiraj If in doubt, flat out...
Alex Napisano 15. april, 2008 Prijavi Napisano 15. april, 2008 sej so ble na voljo neke bridgestonke pa te dunlopke ...va?no,da niste dobili gor kak?nih Trayalk.Pol bi bil ?ele ?ov... Citiraj
qwerty Napisano 16. april, 2008 Prijavi Napisano 16. april, 2008 ...va?no,da niste dobili gor kak?nih Trayalk.Pol bi bil ?ele ?ov... pa no sej dunlop je kar solidna firma :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Evo - na slu?benega Golfa so ?le gor GY Exellence. So kar tihe in po suhem dobro prijemljejo kot v glavnem vse nove letne gume. Kako se pa obnesejo v de?ju pa ?e napi?em, ko sprobam. Druga?e je pa profil asimetri?en in polovica gume zgleda, kot, da bi bila narejena za formulo ena oziroma vsaj tako zgledajo tisti vzdol?ni ?lebovi. ?al se je izkazalo to?no to ?esa sem se bal - gume so izredno slabe v mokrem. Ne bom rekel ravno katastrofa samo definitivno najslab?e letne gume v de?ju kar sem jih imel. Pospe?evanje vrti v prazno, zaviranje zelo slabo, bo?na oprejemljivost je neko srednje sranje. V glavnem Potenza, F1 al pa Conti jih potol?ejo do tal tako da jaz bi jih vsakemu odsvetoval. Saj ni? ne re?em, v suhem so zelo dobre brez pripomb samo tam kjer je pa najbolj pomembno pa ?al odpovejo. ?koda Sicer pa tudi test je to?no to potrdil. Citiraj
LabiGT Napisano 22. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2008 Pa sej se ve, da so vse letne Goodyear razen F1 bolj tko srednja zalost... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Ma ?e bi bila srednja ?alost bi blo ?e nekak - po ob?utku bi lahko celo rekel, da jih pri speljevanju posekajo zimske UltraGrip ... nikol si nisem mislil, da bom kdaj kaj takega rekel. Sicer je to samo filing saj bi moral z metrom to probat ampak v direktni primerjavi so recimo Potenza svetlobna leta spredaj - pa skos sem bil zagovornik GoodYeara tako, da bom moral zdaj malo paziti z izjavami... Goodyear premium razred super - - - vse ostalo pa... izogibaj se v ?irokem loku. Po?as mi je jasno zakaj Savina intensa je tako slaba guma saj delajo gumeno zmes po GY recepturi za ta razred gum. Citiraj
qwerty Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 kaj pravte pa na tele gumice MATRAC TX KU17 Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Pa ki ti to najde???? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Pa ki ti to najde???? na bmw 3ki za na?o bajto pa uni tamo?ni 3ki z 4 rori Citiraj If in doubt, flat out...
Segi Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 kaj pravte pa na tele gumice MATRAC TX KU17 kaj vse folk zvoha na gume-direkt Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.