BOJČ Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Bogi Boj?i,..usi so se spravl na tvoje gume Hvala Ally, vsaj en k me razume... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Ti nima? Goodyear,ti ma? Chinayear...... He he ,hec more bit.Se po moje ne bo neke razlike stra?ne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Ti nima? Goodyear,ti ma? Chinayear...... He he ,hec more bit.Se po moje ne bo neke razlike stra?ne. Ma sej po moje tud ne, ?e le kaj veljajo standardi. Ampak lahko si predstavlja? mojo faco ko sem zagledal napis... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 He he,si mislim ja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Kuscar Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Ko smo ?e pri gumah imam eno vpra?anje. Ugotovil sem da na moj avto lahko brez dodatnih homolomo komplikacij zmontiram 235/40/18 gume in sem malo gledal okoli, kaj se da dobit ugodno. Mam mo?nost dobit Pirelli zerro rosso asymetrico: http://www.gume-direkt.com/start.html Kak?no imete kaj mnenje o teh? Ali jih kdo ima oz. jih je imel. Meni je pomembno da mi gume zdr?ijo in dr?ijo vsaj 2 sezoni (cca 40.000 km) In da niso preve? glasne pa da se v de?ju dr?ijo - in ne plavajo... Pa ?e eno vpra?anje - malce lai?no - ?e so gume homologirane v prometni - ali to pomeni da ziher ne bodo nikjer praskale ob motanju volana, da mi ne bodo gledale ven in da ne bo kakih komplikacij s podvozjem? Lp Kuscar Citiraj
poky Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Kak?no imete kaj mnenje o teh? Ali jih kdo ima oz. jih je imel. Meni je pomembno da mi gume zdr?ijo in dr?ijo vsaj 2 sezoni (cca 40.000 km) In da niso preve? glasne pa da se v de?ju dr?ijo - in ne plavajo... Pa ?e eno vpra?anje - malce lai?no - ?e so gume homologirane v prometni - ali to pomeni da ziher ne bodo nikjer praskale ob motanju volana, da mi ne bodo gledale ven in da ne bo kakih komplikacij s podvozjem? Lp Kuscar Audi forum?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Kuscar Napisano 3. junij, 2008 Prijavi Napisano 3. junij, 2008 Audi forum?? :ne vem: sej guma je guma pa ?e je montirana na Audiju al pa na Mazdi - vseeno se pelje po tleh... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. junij, 2008 Prijavi Napisano 3. junij, 2008 mislim da je poki naslovil za audi forum glede zadnjega dela vpra?anja, ?e bo kaj drgnilo, praskalo. Za gume bo pa ?e kdo kak?no pametno rekel Citiraj
poky Napisano 3. junij, 2008 Prijavi Napisano 3. junij, 2008 mislim da je poki naslovil za audi forum glede zadnjega dela vpra?anja, ?e bo kaj drgnilo, praskalo. To?no. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 3. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2008 Ko smo ?e pri gumah imam eno vpra?anje. Ugotovil sem da na moj avto lahko brez dodatnih homolomo komplikacij zmontiram 235/40/18 gume in sem malo gledal okoli, kaj se da dobit ugodno. Mam mo?nost dobit Pirelli zerro rosso asymetrico: http://www.gume-direkt.com/start.html Kak?no imete kaj mnenje o teh? Ali jih kdo ima oz. jih je imel. Meni je pomembno da mi gume zdr?ijo in dr?ijo vsaj 2 sezoni (cca 40.000 km) In da niso preve? glasne pa da se v de?ju dr?ijo - in ne plavajo... Pa ?e eno vpra?anje - malce lai?no - ?e so gume homologirane v prometni - ali to pomeni da ziher ne bodo nikjer praskale ob motanju volana, da mi ne bodo gledale ven in da ne bo kakih komplikacij s podvozjem? Lp Kuscar Rosso asimmetrico so top..sploh po suhem. Probi dobit Zero Nero, se boljse.Glede zadnjega vprasanja, odvisno od dimenzije (torej sirine in ET-ja feltne), ti mas homologirano samo dimenzijo gume in ne feltne.Ce bos montiral original Audi ne bo tezav, ce hocesa kaj drugega mi povej kere so ti vsec pa ti povem, ce bojo problemi ali ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 3. junij, 2008 Prijavi Napisano 3. junij, 2008 Zakaj pa ne proba? s tanovimi asimetri?nimi Goodyear F1. Trenutno naj bi to bile najbolj?e gume. Jaz bi jih z veseljem kupil samo jih ni v dimenzijah manj?ih od 17". lp Citiraj
Kuscar Napisano 3. junij, 2008 Prijavi Napisano 3. junij, 2008 Zakaj pa ne proba? s tanovimi asimetri?nimi Goodyear F1. Trenutno naj bi to bile najbolj?e gume. Jaz bi jih z veseljem kupil samo jih ni v dimenzijah manj?ih od 17". lp ...ker so Made in China... Citiraj
BOJČ Napisano 4. junij, 2008 Prijavi Napisano 4. junij, 2008 ...ker so Made in China... Ni? se ne sekiraj, saj bo Audi tudi kmalu... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 4. junij, 2008 Prijavi Napisano 4. junij, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 4. junij, 2008 Prijavi Napisano 4. junij, 2008 ...ker so Made in China... niso niso - Boj? ma ?e stare F1 na smrekco in ?isto verjamem, da so zaradi sprostitve proizvodnjih trakov za tanovo F1 asimetric, staro spravili na Kitajsko. Kitajski Audi - hehe LOL Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Rabil bi 4 gume dimezije 205/55/15 ali pa kak?no podobno dimezijo, ima kdo kak?no idejo kje jih ugodno dobit. Do sedaj vse kar sem spra?eval je okoli 120? Pa ?e koliko bi bilo narobe ?e bi imel 195/50/15 Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Ni? ne bi blo narobe,pa ?e cenej?e so. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 ja dhaa da nebi bilo narobe, dokler nebi koga od izvajalcev nadzora sre?al A ni malo prevelika razlika med 195/50 in 205/55 Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Kaka razlika? Je ni,vpra?aj Labija. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Kolk vaju bo Labi za u?esa. Med dimenzijo 205/55/15 in 195/50/15 je razlike za celih 5% kar je ob?utno preve?. Vzemi raje eno od dimenzij 195/55/15 ali pa 195/60/15 - in ena in druga imata manj kot 2% razlike glede na osnovno podano dimenzijo s tem, da pri prvi ?tevec pri isti hitrosti ka?e ve? pri drugi pa manj od osnovne dimenzije. Citiraj
LabiGT Napisano 9. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2008 sam res...nc vas nisem naucil 205/55 15 za 120 eur??? da se dobit tudi za 85 li se manj... razen ce si mislil vse 4 za 120...pol pa ja se cenejs je 195/60 15 kot ti je boss povedal (pa se grem stavt, da mas platisce 7"), kar pomeni boljse perfomance, sam je res, da v taki dimenziji nimas "sportnih" gum Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 sam res...nc vas nisem naucil razen ce si mislil vse 4 za 120...pol pa ja He he,se vem,da je razlika....samo nisn pa v procentih ?el ra?unat,pa tudi zakaj bi bla prevelika razlika? Saj ?e ma to dimenzijo tudi homologirano je pa vpra?anje. Pa ja,mislim,da je on mislo to ceno za 4 gume. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 ena guma je tolk Homologirana je pa samo 205/55/15 pa ?e ena 185 al 175 moram doma pogledat kaj pi?e Citiraj
LabiGT Napisano 9. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2008 ja poglej pri lasicu kok stane 205/55 15...pa ne neka cingalunga varianta... poky boss je napisal razliko med 205/55 15 in 195/50 15...vse kar je vec kot +/- 3% ne gre Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Po dobrem mesecu in sprobavanju v razli?nem vremenu moram priznat, da so GY F1 (smrekca) zelo solidne gume. Kar se ti?e lege na cesti so presegle vsa moja pri?akovanja, saj ima? ob?utek, da si v mokrem dobesedno zalepljen na cesto , odli?ne pa so tudi v suhem. Edino kar me zanima je kaj je s porabo...? Odkar jih imam gor mi BC ka?e 7,1 namesto prej 6,6 in to pri popolnoma enaki vsakodnevni vo?nji brez kak?nega "testiranja" BOSS HELP!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.