Skoči na vsebino

Gume 2008

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sej sem napisal na zacetku pol sem se premislil :D

(cevapi so v igri, tko da moram pazit mal)

aja mogoce bom vseen mogu kupit zimske gume

najbru bojo padle good year ug7+ ali pa conti 810ts

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• Odgovori 500
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Pol sm js peder? ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jaz sem probal gume-direkt.si....pazi, Slovenec te kontaktira iz Nem?ije, pla?a? na NLB v Ljubljani, gume pridejo iz Avstrije....:)

in to po 7h dneh, in za CX-7 so bile skupaj 380? ceneje pri njih kot drugje!!!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Jaz sem probal gume-direkt.si....pazi, Slovenec te kontaktira iz Nem?ije, pla?a? na NLB v Ljubljani, gume pridejo iz Avstrije....:)

in to po 7h dneh, in za CX-7 so bile skupaj 380? ceneje pri njih kot drugje!!!

Jaz tud kupujem pri gume-direkt, dobi? res to kar obljubljajo, pa nobenih te?av s pla?ilom s kartico.. :bravo:
Napisano

Jaz ne ugasnem ni?,ker mi itak stalno svetijo te lu?ke za zdrsavanje pa za motor noter. :P

In me ni? ne zana?a in ni? v prazno ne vrti.Pozimi sem kar "?agal" domov po snegu in moram re?t,da me ni nobeden prehitel.Kar v redu za Mazdico...pa tudi za primorca,ki vidi sneg samo na smu?anju in po televiziji. :aaaaa:

Napisano

probaj z 2.8

(manj kot 2.6 ne bi sel)

Malo sem pozen ampak hvala. Sem imel na 2.5 pa nisem imel dobrega ob?utka. Tnx
Napisano

je pa res, da me DSC-ji ESP-ji ful motijo in jih ponavadi ugasnem...ni mi vsec, da mi nekdo narekuje kako bom popravil zanasanje pa to...

X 2 :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kako je to fajn, ko lahko po zaslugi zimskih "allmighty" pneumatik vsako leto zastonj obnavljam znanje v oddrsavanju in lovljenju avta v ovinkih <_<:rispekt:

Bridgestonke so letos gor tretjo sezono in 100% tudi njihovo zadnjo, navkljub ?e skoraj vsemu profilu :whatever:

prekletosranjeodzimskihgum.press :angry:

Napisano

ce prav razumem je v sloveniji manj kot 7 stopinj, torej niso krive gume ampak neprilagojena hitrost :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jaz pa ne bi rekel ,da je mazda6 ?voh za sneg..

men se je zdela kot tank, n? je ni ustavilo ,te?a dizla in njega navor je gnalo avto ?ez vse zimske radosti..

z novo zimsko gumo sevede.

?e pa lih ni?lo ,pa dcs..dsc..scd..kaj ?e?... off, pol pa sam ?e veselica.. :D

bencinarska varianta pa se mi ne zdi lih tako prepri?ljiva.. :(

opazno la?ji nos,sicer zelo dobrodo?el v suhem,in ?vohcen navor (ne) naredita svoje..

no ni zime za eskime..

je teba pa? mauhitrej pelat, pa gre.. ;)

14762217.jpg

Ex......... M6 136 diesel , l.02

Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08

Forever.. MX5 1.6 , l.99

Napisano

bencinarska varianta pa se mi ne zdi lih tako prepri?ljiva.. :(

opazno la?ji nos,sicer zelo dobrodo?el v suhem,in ?vohcen navor (ne) naredita svoje..

no ni zime za eskime..

je teba pa? mauhitrej pelat, pa gre.. ;)

Kaka?en je zate ?vohcen ?zmeden? , pri meni ni problema, je pa res da je obupen za v sneg in je TREBA izklopit DSC, druga?e enostavno po?aka.

Napisano

no ,navor bencinarja je ?voh v primerjavi z dizlom,se ti ne zdi ?

sicer pa sem ?ist zadovoljen z bencincem..

14762217.jpg

Forever.. MX5 1.6 , l.99

Napisano

no ,navor bencinarja je ?voh v primerjavi z dizlom,se ti ne zdi ?

sicer pa sem ?ist zadovoljen z bencincem..

?voh al pa ne, je pa ?e z mesta la?je bencinarja spelat kot pa dizla.

Napisano

a ve? kaj mi je v?e? pri bencinarju... da ga lahko zahodm v prvi in drugi do daske brez, da bi pazil pa ne bo krize (nima tsc-ja).... hehe bogi Opel, si bo zapomnu dan ko so ga dolo?ili da postane Opel ;)

Sicer ne vem kje si to prebral ali sli?al glede diesla, je pa res, da spelat z dieslom ne sme? s polnim gasom, ker bo samo vrtelo v prazno... mal ob?utka je treba imet pa gre. Druga? pa ni neke bistvene razlike pri speljevanju.

33112_1.png

Napisano

to?no tako in tud zato sem se tud odlo?il za bencinarja,

sem to ?e nekje razlagal..

14762217.jpg

Forever.. MX5 1.6 , l.99

Napisano

lansko leto sem se "pre?vercal" z letnimi gumami. Letos imam namen kupiti zimske in sicer:

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...n=Wi&Achse=

mnenja?

Dobrodosli tudi drugi predlogi v tem cenovnem rangu?

Hvala in lep pozdrav,

tele gume so pa tirnice po domace... nikoli se nisem peljal avta, ki bi imel tak oprijem. ZADOVOLJEN cist!

priporocam...

Napisano

tele gume so pa tirnice po domace... nikoli se nisem peljal avta, ki bi imel tak oprijem. ZADOVOLJEN cist!

priporocam...

A si probal kak?ne letne :P Rocky hec, da ne bo gdo narobe razumel!? :ne vem:

Napisano

Pumpi tolk ?asa da po?jo potem pejt pa zimske kupit :P

Pa ne no...

:bravo::hohoho::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

A si probal kak?ne letne :P Rocky hec, da ne bo gdo narobe razumel!? :ne vem:

GY F1 letne so za mokro cesto bomba, sem jih imel na meganu...

Napisano

na kok morem napumpat gume zdej za pozimi ce imam letne gor 225/45/18.

lp

ne poslu? neumnosti ki ti jih pravjo... lepo jih pumpaj normalno, mogo?e mal ve? k poleti... edin ?e bo sneg po cestah, takrat pa raj avto doma pusti.

33112_1.png

Napisano

Sj problem ni v tem, da avto pusti? doma, ?e pada sneg.

Ve?ji problem je, ?e se nahaja? kje drugje kot doma in sneg pada ;)

Sicer vsak po svoje ampak jaz sem kr trden prista? tega, da so zimske gume za pozimi in letne za med letom. Pa tud preve?krat vidmo po kakih 24 ur pa tudi v ?ivo sm ?e mel prilo?nost videt nekajkrat kako se ljudje obra?ajo na cestah in povzro?ajo nepregledne kolone zaradi letnih pa tudi po pravici povedano slabih zimskimi gum. Roko na srce...kdorkoli je ?e sprobal letne gume na snegu lahko prizna, da so porazne...prvi klanc ?e stoji?.

Na ?alost sm iz krajev kjer sneg ne ?para na koli?inah :angry:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• K tole berem mam res občutek, da ne veste kaj je reciklaža in da nimate pojma zakaj so rumeni smetnjaki. Se pravi, edino denar vas samo spametuje al kako?   V življenju nisem pustil ne prazne plastenke ne pločevinke ne steklenice nikjer kamor ne sodijo. In zdaj bi me eni radi kaznovali z dodatnimi pizdarijami, ker znam reciklirat? Noro res, dobr ste oprani.   Kaj pa ostalih 90% embalažnih smeti, ki niso plastenke in pločevinke? A tisto boste pa metal naokoli, ker se ne plačuje kavcije in ne dobiš nič nazaj? Upam, da ne in da se jih bo dajalo kot do zdaj v ustrezne zabojnike. In zakaj tak sistem ni več dober za plastenke? Ne dejmo to zakomplicirat in podražit, da bo blo vzdržno.     To, da pa smeti delajo meni denar je pa sorry čista nebuloza. Nič ne delajo denar samo nazaj dobiš svoj denar, ki si ga založil in zraven za nagrado opravil neko dodatno delo zastonj, da ga ne bo treba nekomu drugemu, ki si ga itak že plačal, da odvaža že sortirane smeti in da opravi reciklažo.   Kar se pa otrok tiče je pa za moje pojme najslabši način, da se jih uči da se splače nekaj narest zgolj zato, ker se finančno splača, drugače pa ne al kako? Jaz svojega otroka učim, da se stvari delajo zaradi dugih vzgibov in ne samo finančnih, da skrb za okolje ni povezano s tem kolk me bo kdo plačal, da to naredim, oziroma, da naredim samo zato, da me ne udari po žepu, ampak da je to osnovna civilizacijska kultura.   Sorry, k sem mal grob z besedami... gre mi na kurac, da namesto, da bi življenje poenostavili, ga čedalje bolj kompliciramo in oblast nas zna samo še grajati in nikoli nismo dovolj dobri in kakorkoli se obrneš že iščejo kaj delaš narobe in kako bi te kaznovali. Še malo pa dobimo socialne točke, pol bo pa šele hec.
    • Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.