mihaquzla Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 zdravo mam problem!!!!!! kiler pusca in to ob strani na plastiki. pojavla se je razpoka od fogla 3 cm in ga po kapljicah pusca.. Kaj narest!!!!!!!!!!!!!!? nou je drag k da je iz zlata 260 dinov. ma kdo predlog ????????? Citiraj
ice Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 probaj s tesnilno tekocino dobis na vsakmu petrolu pr men je delval sam men je puscal na bloku Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
uklopko Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 probaj s tesnilno tekocino dobis na vsakmu petrolu pr men je delval sam men je puscal na bloku Jaz pa sm si s tem zajeal ?e vodno pumpo! ?e se ne da ?vasat tega-za foro pokli? v firmo A-net in pra? kok ?jo met!jaz sem ga tam veliko ceneje dobil kot v keri drugi trgovini Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
cleopatra Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 najceneje je pa pri meni. 041 993-559 Citiraj
Miska Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 Pozdravljeni Hladilnik se da zavarit. To dela mojster na dolgem mostu zadaj za pralnico pod avtocesto. Lep pozdrav Citiraj
cleopatra Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 JAZ PVC-ja ne bi varil na hladilnku, ker tvega?, da z. motor.kar se ti?e pa varjenja aluminija, oz. flikanja s teko?im aluminijem, to ni problema. Citiraj
ice Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 @uklopko men je vodo "kurla" (alfa) tko da sm imu zasabo zmeri dimno zaveso. pol sm pa dav najprej eno flasko not pa je blo precej bol pa sm dav se pov flaske zedej je pa dobr Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
uklopko Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Ni? nism reku,samo meni pa? so na servisu odsvetovali uporabo tega ?e je mo?no! Je pa res da zatesni lukne se strinjam! Meni se je po dodatku tega za?el avto mal gret :S Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ice Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 men pa ne gre temperatura na 60 med voznjo Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 pr mythbuster-jih so dal jaj?k v preluknan kiler (beljak) in je za?tofal luknce Citiraj If in doubt, flat out...
Mazda323 Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 Misli? da bi z Gustinom tudi ?lo? Citiraj
Segi Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 kaj pa da zoc od kave not vlije?, to sem tut nekje sli?u..je ?e kdo probal? Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
cleopatra Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 paprika v prahu stoposto za?epi, to je sprobano ?e za?asa stare juge.recept na?ih babic-starih mamc. Citiraj
qwerty Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 paprika v prahu stoposto za?epi, to je sprobano ?e za?asa stare juge.recept na?ih babic-starih mamc. to sm pa sli?al in videl na youtube in DELUJE sam kaka svinjarija je pol to not Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 Ni? nism reku,samo meni pa? so na servisu odsvetovali uporabo tega ?e je mo?no!Je pa res da zatesni lukne se strinjam!Meni se je po dodatku tega za?el avto mal gret :S Ta zadeva naredi sranje, ?e se jo me?a v antifiriz. Pravilen na?in uporabe je, da sto?i? vso hladilno ven in jo zamenja? z navadno vodo. ?ele nato strese? tesnilec v hladilni sistem in pusti?, da ene pol ure motor laufa. Potem pa spet vodo ven pa hladilno nazaj notri in bi zadeva morla delovati brez, da bi svinjala po hladilnem sistemu. Citiraj
ice Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 no jest sm vrjetn imel res bolj malo antifrza ker sm dolival samo vodo Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.