Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

zdravo

mam problem!!!!!! kiler pusca in to ob strani na plastiki. pojavla se je razpoka od fogla 3 cm in ga po kapljicah pusca.. Kaj narest!!!!!!!!!!!!!!? nou je drag k da je iz zlata 260 dinov. ma kdo predlog ?????????

Napisano

probaj s tesnilno tekocino dobis na vsakmu petrolu

pr men je delval sam men je puscal na bloku

Jaz pa sm si s tem zajeal ?e vodno pumpo!

?e se ne da ?vasat tega-za foro pokli? v firmo A-net in pra? kok ?jo met!

jaz sem ga tam veliko ceneje dobil kot v keri drugi trgovini ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

JAZ PVC-ja ne bi varil na hladilnku, ker tvega?, da z. motor.kar se ti?e pa varjenja aluminija, oz. flikanja s teko?im aluminijem, to ni problema.

Napisano

@uklopko men je vodo "kurla" (alfa) tko da sm imu zasabo zmeri dimno zaveso. pol sm pa dav najprej eno flasko not pa je blo precej bol pa sm dav se pov flaske zedej je pa dobr :bravo:

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

Ni? nism reku,samo meni pa? so na servisu odsvetovali uporabo tega ?e je mo?no!

Je pa res da zatesni lukne se strinjam!

Meni se je po dodatku tega za?el avto mal gret :S

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

pr mythbuster-jih so dal jaj?k v preluknan kiler (beljak) in je za?tofal luknce :bravo:

If in doubt, flat out... 

Napisano

kaj pa da zoc od kave not vlije?, to sem tut nekje sli?u..je ?e kdo probal?

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Napisano

paprika v prahu stoposto za?epi, to je sprobano ?e za?asa stare juge.recept na?ih babic-starih mamc.

Napisano

paprika v prahu stoposto za?epi, to je sprobano ?e za?asa stare juge.recept na?ih babic-starih mamc.

to sm pa sli?al in videl na youtube in DELUJE :rispekt: sam kaka svinjarija je pol to not :ph34r:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ni? nism reku,samo meni pa? so na servisu odsvetovali uporabo tega ?e je mo?no!

Je pa res da zatesni lukne se strinjam!

Meni se je po dodatku tega za?el avto mal gret :S

Ta zadeva naredi sranje, ?e se jo me?a v antifiriz. Pravilen na?in uporabe je, da sto?i? vso hladilno ven in jo zamenja? z navadno vodo. ?ele nato strese? tesnilec v hladilni sistem in pusti?, da ene pol ure motor laufa. Potem pa spet vodo ven pa hladilno nazaj notri in bi zadeva morla delovati brez, da bi svinjala po hladilnem sistemu.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.