BOJČ Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 2. marec, 2008 Ola! Zanima me, ?e kdo ve... Ali ima M6 samostojno varovalko za elektri?ni v?igalnik ali ne... Pri meni namre? tam ni elektrike in npr. ne morem priklju?iti Garmina... Hvala. Boj? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 2. marec, 2008 boj?-lahko danes pogledava kako in kaj! Drga? pa na?eloma imajo nekateri ?e kak radijo,ali osvetlitev kabine zraven vezano,lahko pa tudi samostojno! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Kuscar Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 2. marec, 2008 Ola! Zanima me, ?e kdo ve... Ali ima M6 samostojno varovalko za elektri?ni v?igalnik ali ne...Pri meni namre? tam ni elektrike in npr. ne morem priklju?iti Garmina... Hvala. Boj? ?e ena sorodna zadeva - ali kdo ve kje je najla?je, smotrno in najbolj varno zraven priklopiti/narediti stalni priklop, ki bi si ga potegnil pol gor v prostor originalno namenjen navigaciji. Da si ne bi vlekel dodatno linijo iz akumolatorja direkt. Tja si namre? mislim vgraditi Garimn-a, ki bi se pol lahko skril z zapiranjem tega predal?ka. Kuscar Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 2. marec, 2008 ?e ena sorodna zadeva - ali kdo ve kje je najla?je, smotrno in najbolj varno zraven priklopiti/narediti stalni priklop, ki bi si ga potegnil pol gor v prostor originalno namenjen navigaciji. Da si ne bi vlekel dodatno linijo iz akumolatorja direkt. Tja si namre? mislim vgraditi Garimn-a, ki bi se pol lahko skril z zapiranjem tega predal?ka. Kuscar Pomoje najbolje kar iz tega vtika?a za v?igalnik. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.