Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ojla, Zanima me ali ima gdo izku?nje s antikorozivno za??ito za ?estice ki naj bi bila obvezna. Ali je gdo dobil nadomestno vozilo za taj ?as, ( lasnik je brez vozila dva dni ).

Napisano

Ojla, Zanima me ali ima gdo izku?nje s antikorozivno za??ito za ?estice ki naj bi bila obvezna. Ali je gdo dobil nadomestno vozilo za taj ?as, ( lasnik je brez vozila dva dni ).

?zmeden?:whatever:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Conti sem imel na stari 6-ki.(195/65 r 16.)Tudi dobra guma, ne vem točno kateri model je bil takrat. Samo proti  koncu je bila slaba. Prav tako Dunlop, ki je iz leta v leto izgubljala oprijem na sbegu. 
    • Hja. Pogosto so razpisi in je potrebno prav zastavit.   Imeli smo Lenovote. So super. Dell je res crap, glasn, težek. Imel ga nisem jaz. Trenutno so aktualni pri nas HP-ji. So krepko boljši kot Dell-i, zelo blizu Lenovotov.
    • Si že kdaj (z)vozil zimske Continental WinterContact TS 8XX?
    • To je res. Moje 19",ki so širše, 245/40 r 19 so pa še težje. Ampak za nas, ki smo fit je mala malica jih prenašati okoli. 😊 So pa 17" res občutno lažje, tako, da lahko nesem v vsaki roki eno feltno z gumo.  Ja, res je. To je vse moje osebno mnenje, ki si ga ustvarim sam, na osnovi izkušenj in ne, kdo je kaj rekel.    Recimo pri zimskih gumah je tak primer. Na 6-ki imam wredestein. Letos sem z grozo opazil, da so letnik 2018. 🤪 Ampak... Te gume imajo za sabo prevoženoh okoli 35 Kkm. In letos so v snegu razturale. Prav tako na mokrem držijo nenormalno. In kar me je presenetilo najbolj, gume sploh niso trde, niti malo razpokane, profila pa je še več kot 5,5 mm. Skratka, najboljše zimske gume do sedaj. Pozimi gredo gor nove, ne glede na razno razne teste. Pri Adac itak vedno zmagajo Conti. Zanimivo, ne. 😇    
    • Kdo pravi, da v Sloveniji ni rasizma:     ta beli se igrajo, ta črni pa delajo...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.