Mally Napisano 9. marec, 2008 Prijavi Napisano 9. marec, 2008 Groza in strah...cvili mi jermen in mi pije ?ivce skoraj za vsako, ko zakurblam. Kot kak stari golf! In to ?e od za?etka, kar sem jih zamenjal, ?eprav smo pol tudi zategovali jermen, po prevo?enih 500km. Smo pa? rekli, da se mora ule?at. Pa se ni! Zacvili, pri prvem v?igu, hladen ali ogret motor. Avto pol ugasnem in ?tartam na novo, pa stvar utihne. Kaj bi lahko blo? En od mehanikov je povedal, da je jermenica zguljena in jermen drsi. Ma prav? Hvala za predloge. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
x-layer Napisano 9. marec, 2008 Prijavi Napisano 9. marec, 2008 Poiskusi jermen namazati s suhim milom, res posu?enim. To ponavadi pomaga. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Eldo_323f Napisano 9. marec, 2008 Prijavi Napisano 9. marec, 2008 Men je isto delu jermen, pa je bil nov... pa? ni bil dobr ponaredk al kokrkol... kupu sm druzga, 9 eur... in zdj je spet vse tihoo Citiraj ELDO_323f
uklopko Napisano 9. marec, 2008 Prijavi Napisano 9. marec, 2008 mal WD-ja pa bo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 9. marec, 2008 Prijavi Napisano 9. marec, 2008 Tko kot klopko pravi, mal enga lubrikanta na?pricat po jermenu in mora bit ok. ?e pa je res videti spolirana jermenica pa jo mal z kak?nim ne preve? grobim "?mirglom" podrgne? Citiraj
Mally Napisano 10. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Oj Uklopko?....ka ni kao, da WD40 raz?ira gumo? Eldo, to je pa druga opcija, ki je ?e dogovorjena s mehanikom. Suho milo...to pa ?e nism sli?u...bom poskusu. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
x-layer Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Poiskusi, ziher deluje. Mam fotra mehanika . Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Grega_ Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Mally vsaj ve? da ga ma? No sej meni tudi cvili, seveda samo takrat ko je vla?no vreme. Jermen je novi, na?ponan je lih prav. No, vsaj opa?en sem Citiraj
Mally Napisano 10. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Moj soimenjak Grega...opa?en sem ?e itak, ?e najbl od policajev...me skori vsi poznajo po avtu, ker so v tem koncu dokaj redki. Ne rabim ?e dodatne reklame...negativne...dost so policaji. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Mally Napisano 17. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Jermen ?e vedno cvili, ?eprov je bil po reklamaciji zamenjan. Danes ga grem ?e enkrat u?ponat, pol pa, ?e bo ?e naprej cvilu, pa ?ajfa!!! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Grega_ Napisano 11. april, 2008 Prijavi Napisano 11. april, 2008 Meni tudi cvili ta ?it od Goodyeara (nov in dobro napet, te?e lepo). V?eraj menjal gume in mehankra mi je rekel da so BOSCH-evi jermeni ne cvilijo, so tudi bolj "kosmati", tale Goodyear je pa gladek in na stiku s kovino cvili. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.