Tibi Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Rabim par informacij. 1.Kje je najbolj ugodno kupiti sprednje zavorne diske in zavorne plo??ice za Mazdo Xedos 6 1.6 motor, 2.pa kdo ima voljo, da to po?raufa. Fajn bi bilo, da je v bli?ini Medvod ali kaj podobnega... 3.Zanimajo me tudi jeklena 14 colska plati??a, da premontiram gor zimske gume. Druga?e je pa Mazda zakon vse dela brezhibno. Tibi Citiraj
madmax Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 za diske ipd. probaj tukaj http://www.herkules.si/ glede to?ke 2 ti ?al nemorem pomagat za plati??a pa nisi ni? napisal kak?en razmak ima?, malo poglej po avtonetu, bolhi......nebi smel bit problem Citiraj
Tich Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Jst kupujem obi?ajno pri GMT - ponavad nafehtam 30-35% popusta... Diske in plo??ice se ti spla?a vzet Lucasove, ker so minimalno dra?je in so bolj ziher - se ne zvijejo tak hit itd... Citiraj
Segi Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 za diske ipd. probaj tukaj http://www.herkules.si/ pa je ?e kdo kej nabavlu v tej stacuni ?? par dni nazaj sem spra?eval za ene ?migavce za hondo - sem jim pisal mejl in ?e do sedaj ni blo nobenega odgovora (tak da mi je dal vtis kot da si je en gara?o spraznu, nabavil par sve?k in kak?no ?arnico in sedaj se pa ho?e it neko "spletno prodajo", obenem pa ?e mejla ne zna spisat...)... no to bo moje kratko mnenje o tej ?tacunci... sem pa ?e enkrat povpra?eval pri olef-sp in je zelo hitro odgovoril...tak da se mogo?e spla?a ?e tu malo pogledat -- pa kot ti je svetoval Tich, imajo Lucasove plo??ice in diske tukaj : Klikni lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
madmax Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Pri herkulesu sem do sedaj naro?il 1x sklopka z ko?aro, 1x vodna pumpa, 1x diski in 1x plo??ice......vse b/p dostavljeno ?e naslednji dan, skratka To so pa? moje izku?nje. Citiraj
Mazda323 Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Jaz ti ne priporo?am Lucas aka TRV plo??ice, ker sem jih sedaj dal noter v avto pa bodo ziher letele kmalu ven ker so... nimam besede! Citiraj
handan Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 pri herkulesu dobi? skratka vse dele za vse znamke ,ve?ina delov na zalogi za mehanika v medvodah ma? pa simona prijatelj od yavara tko da on lahko ve? pove Citiraj
Miska Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Pozdravljeni Pozanimaj se pri mehaniku na Lavrici (ogla?evanje), pri njih so diski od 32 do36?? pa ?e zmontirajo ti lahko ( garancija ) Lep pozdrav Citiraj
Tich Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 TVR da bi bil slab? Hm...jst jih sicer nimam, ampak...nisem ?e sli?al pripomb. Sicer je pa ?ist kaj od njih zahteva?... Vem pa da nikoli ne bi kupil ?ungalunga plo??ic in diskov. Citiraj
Neyko Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 zdravo! Samo da nekaj apeliram za nazaj, k je nekdo spra?eval glede trgovine herkules. Na spletni strani so imeli objavljen napa?en email naslov, zato tudi ni bilo odgovora. ?e bo pa kdo kaj potreboval, se lahko name obrne. Poznam gospoda osebno (sosed) pa ?e kej popusta se da iztr?it Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.