primto Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 Evo, nisem vedel kak?en naslov naj dam ampak tole odpiram da bi pohvalil odnos servisa v BTCju, zaradi slu?benih obveznosti sem enih 3x prestavil eno manj?o garancijsko korekcijo (?kripanje pri vo?nji ?ez le?e?e ovire) in ni bilo problema. Ko sem avto pustil na servisu me je do pisarne dostavil en drug voznik mazde, ki se je celo sam ponudil, ko je sli?al, da sem vpra?al na sprejemu ?e je mo?en prevoz do slu?be. Tudi na splo?no s tem forumom vred se mi zdi da je tole ena fajn pozitivna dru?ba. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 Tudi na splo?no s tem forumom vred se mi zdi da je tole ena fajn pozitivna dru?ba. itak Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 Nosej vemo, da so na gami carji ampak danasnji dogodek mi nikakor ne gre v racun... Namrec sel sem tja, ker je spet treslo in cvililo... Grem po avto, sef servisa mi pokaze kaj vse so naredili (zamenjali): -Kpl. celjusti zavorne -Disk zavorni (spredaj kpl) -Plaoscice zavorne -Pusa -Disk zavorni (zadaj) -Olje response dot4 Sem se ze zacel za glavo drzat in mi potem pove, da je "v redu" in ni treba nc placat.... Ne vem...se vedno nisem preprican. Moram ga vprasat, ce je mogoce mislil, da njemu placam al kaj...ker to je noro... Tko da Gama center Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 No se dokaz Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 No se dokaz Da ni mogo?e ?e en bo?i?ek pri?el k tebi? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2008 Labi,pa ti ziher nisi sanjal to? Te bom pa jaz tudi za?el vozit avto na Gamo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2008 Nosej vemo, da so na gami carji ampak danasnji dogodek mi nikakor ne gre v racun...Namrec sel sem tja, ker je spet treslo in cvililo...Grem po avto, sef servisa mi pokaze kaj vse so naredili (zamenjali): -Kpl. celjusti zavorne-Disk zavorni (spredaj kpl)-Plaoscice zavorne-Pusa-Disk zavorni (zadaj)-Olje response dot4 Sem se ze zacel za glavo drzat in mi potem pove, da je "v redu" in ni treba nc placat....Ne vem...se vedno nisem preprican.Moram ga vprasat, ce je mogoce mislil, da njemu placam al kaj...ker to je noro... Tko da Gama center Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.