Allyssa Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 @Mally,..kako rata povozt ma?ko v naselju,..?e ti sko? 2m pred avto, ti tud bremzanje n? ne pomaga,..tud ?e pele? 50 na uro zadn? mi je sko?ila pred avto,..in sm ?la 50 na uro,..pa nism mela niti cajta zabremzat,..se ma tista ?rna mucka zahvalt za svoj ?ivljenje samo hitrim ta?kam :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mally Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Tak je bil pa moj Muc...preden... Bi pa mel eno tako malo, knudli-budli Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
poky Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 se ma tista ?rna mucka zahvalt za svoj ?ivljenje samo hitrim ta?kam :ne vem: Pa dobrim bremzam na mojo Mazduri! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mally Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Saj..Ally...vem kako je...ker so mucke ?e neizku?ene, pa pol kon?ajo kot roadkill. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Allyssa Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 ne ker nism mela sploh cajta zabremzat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 17. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2008 @Mally,..kako rata povozt ma?ko v naselju,..?e ti sko? 2m pred avto, ti tud bremzanje n? ne pomaga,..tud ?e pele? 50 na uro zadn? mi je sko?ila pred avto,..in sm ?la 50 na uro,..pa nism mela niti cajta zabremzat,..se ma tista ?rna mucka zahvalt za svoj ?ivljenje samo hitrim ta?kam :ne vem: Jaz sem do sedaj, v vseh letih, povozil samo eno mucko in to pono?i... Tudi videl nisem, da mi je sko?ila pod avto, kaj ?ele, da bi lahko zabremzal...Imam pa v?asih ob?utek, kot da bi ma?ke dobesedno delale samomor... Pri vseh mo?nostih, ki jih imajo, ti ste?ejo/sko?ijo direktno pod kolesa :ne vem: Prav zato je noga avtomati?no na bremzi, ko zagledam kak?no ma?ko... (to velja tako za 4 kot tudi 2 no?ne... ) Ma nisem mogel, da ne bi... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 ma?ki so neumne ?ivali-sploh kar se ti?e pre?kanje cest!!! No meni pa je do sedaj po cca 160.000 prevo?enih km uspelo povoziti samo eno raco!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 ja sj pr men je blo tud pono?...pa ?e ?rna ma?ka,..in pol se ?udn zakaj je ?lo use narobe prej?n tedn hec Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Jaz pa se nisem povozil nobene zivali...je pa res, da sem eno muho pojedel med kolesarjenjem. Ne vem ce se to steje kot "roadkill". Skratka, ni bla dobra... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 17. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Jaz pa se nisem povozil nobene zivali...je pa res, da sem eno muho pojedel med kolesarjenjem. Ne vem ce se to steje kot "roadkill". Skratka, ni bla dobra... Joj Labi... Kaj bi bilo ?ele, ?e bi imel kebab krila... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 He he,pol jih bo prej Labi dobo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
RX-8 Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Eh, tole je pa kr neki N? verjet tega.Grem pobrskat, kdo ima kak?no tak?no muco zate ?e sem lahko enga mucka na bmw forum oddala, bom pa menda ja ?e kak?nega na Mazdinga uklopko: hvala Mi?otu se dobro godi, pa baje je navajen driftanja ?ez tebe so se pa sli?ale same pohvale. Torej, ?e bom iskal muco vem h kateri muci moram po muco Citiraj
BOJČ Napisano 17. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Mi?otu se dobro godi, pa baje je navajen driftanja ?ez tebe so se pa sli?ale same pohvale. Torej, ?e bom iskal muco vem h kateri muci moram po muco Halo RX-8, v vrsto! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Catya Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Napisano 18. marec, 2008 medo, a se iskanje ?e kar nadaljuje? da se pohvalim z mojo Cuci k je bla ?e mej?kn krofek, bo? vidu kok je fajn met baby mucko k po?iva na rami ma?ki so zakon! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Mally Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Napisano 18. marec, 2008 Itak, da smo!!! Pa medoti tud...hahaha Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Marko_mx-3 Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Napisano 18. marec, 2008 Kat ti mora? pa vse fotke neki "pokvarit" Citiraj
Catya Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Napisano 18. marec, 2008 Kat ti mora? pa vse fotke neki "pokvarit" bistvo slike je lepo vidno Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
ReDevil Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Napisano 18. marec, 2008 ?e bo ?e kdaj kdo kej podobnega isku, se pomoje spla?a tut tlele pogledat; http://www.podarimo.si/ Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2008 BOJ? je dobil muco!!! Tole je na?a nova lepoti?ka Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Ma samo sn mislo,da bo? s kako manj?o za?el..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Ma samo sn mislo,da bo? s kako manj?o za?el..... Najprej tudi mi, potem pa smo poslu?ali nasvet na?e Meli Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Ime? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Ime? Sre?ka je. Tako ji je bilo ?e dosedaj ime in mi ga ne bomo spreminjali. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.