mevden Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 torej, mogo?e imam prilo?nost poceni kupiti mazdo 6 2002, 2.0 motor 104kw. problem je v tem, da je motor ostal brez olja. zamenjati naj bi bilo treba 2 cilindra. kak?en stro?ek lahko pri?akujem, in kaj bi bilo potrebo ?e zamenjati? ali je mogo?e ceneje dobiti motor?sem gledal oglase pa motorja ni za dobit. ali kdo pozna koga ki bi prodajal motor? na enem servisu su rekli, da bi obnova motorja stala 5k?? ali ni to ?e mal preve?? to bi ?e novga dobu. prosim za kakr?nikoli odgovor Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 2 cilindra????????? a misls bata a blok Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mevden Napisano 13. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 bata bata. sicer ?e nisem videl avta, ampak tko je fotr reku. da je zmanjkal olja v avtu in je ribnu motor. zdej la ra?unamo najcenej?e varijante za popravilo, da vemo koliko ponuditi za odkup avta. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 naj bolje bi blo masino menjat Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 bata bata. sicer ?e nisem videl avta, ampak tko je fotr reku. da je zmanjkal olja v avtu in je ribnu motor.zdej la ra?unamo najcenej?e varijante za popravilo, da vemo koliko ponuditi za odkup avta. Kako,da je zmanjkalo olja? Kaj tip ni delal serviso vali je pa kaj huj?ega posredi? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 Mislim, da ?e dobi? k?nega dobrega lokalnega mehankarja, ki nima "zlatarskih" oz. oderu?kih cen, bi znal s kakimi dobrimi 1000 E skoz prit, manj kot 2000 v vsakem primeru, tisti za 5000 pa naj motor rihtajo komu drugemu, ki ima po mo?nosti neomejene resurse! ?e si iz LJ regije, se lahko celo pozanimam mal za mehankarje okrog, ki obvladajo Mazdure! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 tist z neomejenimi resursi si bo verjetn omislu nov avto, ne pa popravlu 6let star avto :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 Kako,da je zmanjkalo olja? Kaj tip ni delal serviso vali je pa kaj huj?ega posredi? Poznam nekega serviserja, ki je poceni kupil zaribano ?estko, zamenjal ma?ino in se sedaj vozi z njo. Ko je spra?eval biv?ega lastnika, zakaj se je vozil z pri?gano lu?ko za olje, je ta odgovoril, da je pa? moral iti po otroke. Ampak, baje mu jih ni uspelo pripeljat domov. Ne vem sicer kako je pri Mazdah, sodelavec je za fiat multiplo pri nas kupil rabljeno ma?ino za 500 ojrotov uvo?eno iz Italije. Bilo bi za preverit, ?e ni menjava motorja cenej?a kot generalna. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mevden Napisano 13. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 no. nakup ?e ni opravljen. za sedaj me le zanima kje bi se dalo dobiti motor. odlo?itev o nakupu ali ne bo padla v tednu dni. sem gledal oglasnike, pa teh avtov skor da ni po delih. sicer pa tudi jaz menim da bi mogla ene 1500? moglo biti dovolj za popravilo. 5000? je bila cena ker je velika firma spra?evala, avto je pa? od neke firme. tko da so mehaniki napihnil cene. bi bilo pa res najbolje dobiti nekje motor, al kaj ?e te robe ni. trenutno. redevil, hvala za pomo?. sem iz ljubljane da. ?e bom kupil poceni ta avto te kontaktiram. koliko menite da bi bila realna cena tega avtomobila? na netu so cele okol 7500-8000?. kar drage so te mazde.pod 5k ? bi se ?e spla?al kupt a ne? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Kuscar Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. marec, 2008 no. nakup ?e ni opravljen. za sedaj me le zanima kje bi se dalo dobiti motor. odlo?itev o nakupu ali ne bo padla v tednu dni. sem gledal oglasnike, pa teh avtov skor da ni po delih.sicer pa tudi jaz menim da bi mogla ene 1500? moglo biti dovolj za popravilo. 5000? je bila cena ker je velika firma spra?evala, avto je pa? od neke firme. tko da so mehaniki napihnil cene.bi bilo pa res najbolje dobiti nekje motor, al kaj ?e te robe ni. trenutno. redevil, hvala za pomo?. sem iz ljubljane da. ?e bom kupil poceni ta avto te kontaktiram.koliko menite da bi bila realna cena tega avtomobila?na netu so cele okol 7500-8000?. kar drage so te mazde.pod 5k ? bi se ?e spla?al kupt a ne? ?e najde? kako zbito kje v SLO se priporo?am za informacijo, ker i??em lcd displej za M6 da ne bom novega kupoval za 400?... Lp Ga?per Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mevden Napisano 17. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2008 no, na avtonetu se prodaja motor za mazdo 6, letnik 2004 in motor je dizel. 2.0d. zraven je ?e menjalnik. kako bi se to obneslo notri? kaj bi bilo treba ?e zamenjat, ra?unalnik? ali je to velik preve? dela in iskati le bencinarja? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jstdoma Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2008 A je mogo?e ta Mazda z zaribano ma?ino od kake firme???Ker jst tud mislm eno tako kupt - da ni ista!?!?!?! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mevden Napisano 19. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. marec, 2008 haha.ja od ene firme pa je da. sam mislm da ne sodeloval pri nakupu, preve? je tuki dela ?e pol. bog ve ?e je to use narobe.hm Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.