mr.mb Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. marec, 2008 Zanimam se za nakup Mazde MX-5 Mazdaspeed. Tista turbo stvarca s 178 konji, mislim da so jih delali leta 2004 in 2005. Zanima me, ce so jo sploh kdaj prodajali v Evropi. Na spletu se namrec prodajajo samo v ZDA. Kako je z uvozom, ce bi se lotil taksnega podviga? Hvala za kakrsnokoli pomoc. lp, m Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. marec, 2008 Kupi navadno 1,8i pa daj gor Turbo Kit od HGP-ja, pa je zadeva re?ena Niso jih prodajali v Evropi, druga?e pa uvoz iz ZDA... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. marec, 2008 Lahko uvozis iz ZDA, vendar pri nas ne bos dobil homologacije in ne bos mogel registrirati avta. Za dobrih 2000 EUR ti zmontiram turbo kit na MX-5 in imas na 1.8 motorju 250KM. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.