Kuscar Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Pozdravljeni! Danes sem moji Japonki privo??il eno orenk treturo in sem jo opral, spucal notranjost v nulo, namazal usnje skratka tipi top. Potem si pa nism mogu kaj da je ne bi ?e poslikal, ker je bla ?e tko napedenana ... Bom pa v tej temi nalepil vse slike in postopke predelav in dodelav, ki jih bom naredil na tej mazdici, ?e je ok? Evo jo: Tukaj je ?e ?ist skor ?ist originalna - slike predelav sledijo . Lp Kuscar Citiraj
Alex Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Lepo si jo zglancal. Moti me le tisti obesek na ogledalu...ali pa? stvar okusa.V?asih so "eni" imeli take obeske v stoenkah in yugotih. Pa brez zamere. Pa antenco prvo zamenjaj z kraj?o,ker te original so kot na avtkih na daljinsko... Citiraj
Kuscar Napisano 19. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2008 je Alex napisal: Lepo si jo zglancal. Moti me le tisti obesek na ogledalu...ali pa? stvar okusa.V?asih so "eni" imeli take obeske v stoenkah in yugotih. Pa brez zamere. Se strinjam - samo je darilo od bejbe pa si ne upam dat dol... sej razume? no :ne vem: Antenico sem pa ?e naro?il - samo ?akam alu lux izvedbo - ker no?em met kromaste... Citiraj
LabiGT Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Po mojem njega se bolj moti (ko gres po ovinkih pa mas en tak zoprn "metronom" ki ti meri "takte" ) sam ga je dobu od punce 100% Sam zglancal si ga res...sajna se u iber (a sem iz LJ al kva ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 je LabiGT napisal: Po mojem njega se bolj moti (ko gres po ovinkih pa mas en tak zoprn "metronom" ki ti meri "takte" ) sam ga je dobu od punce 100% Sam zglancal si ga res...sajna se u iber (a sem iz LJ al kva ) ?e ti meri takt je v redu.?e posebej na stari cesti za LJ je kar en takt tipo- speedmetal. Citiraj
ice Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 dobr zgleda a loh tud jest svojga na tako razvajanje prpelem? kdo ali kaj je pa EVA? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Alex Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 je ice napisal: dobr zgleda a loh tud jest svojga na tako razvajanje prpelem? kdo ali kaj je pa EVA? Po mojem je to njegova draga. Citiraj
Kuscar Napisano 19. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2008 je ice napisal: dobr zgleda a loh tud jest svojga na tako razvajanje prpelem? kdo ali kaj je pa EVA? Verjem da si je res ?e zaslu?ila tako razvajanje - ker je nisem mel ?asa popedenat odkar sem jo kupil. Niti ?arnic zadaj ki svetijo na tablico nisem mel ?asa menjat - zato je bilo to danes popoldne posve?eno temu. Aja pa spredej sem ji privo??u modre led diode na pozicijah - pa ful pa?e na srebrno barvo. Eva je pa moja lep?a polovica pa sem dal tud na Mazdico napis, ker sem ga mel prej ?e na Audiju... Citiraj
Alex Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 je Kuscar napisal: Verjem da si je res ?e zaslu?ila tako razvajanje - ker je nisem mel ?asa popedenat odkar sem jo kupil. Niti ?arnic zadaj ki svetijo na tablico nisem mel ?asa menjat - zato je bilo to danes popoldne posve?eno temu. Aja pa spredej sem ji privo??u modre led diode na pozicijah - pa ful pa?e na srebrno barvo. Eva je pa moja lep?a polovica pa sem dal tud na Mazdico napis, ker sem ga mel prej ?e na Audiju... A bo? menjal tudi ?arnice ?migavcev spredaj(crom varianta),da ne bo tolko oran?na tolkla ven.Jaz sem jih in je res 100% lep?e. Citiraj
Kuscar Napisano 19. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2008 je Alex napisal: A bo? menjal tudi ?arnice ?migavcev spredaj(crom varianta),da ne bo tolko oran?na tolkla ven.Jaz sem jih in je res 100% lep?e. Dobra ideja ja - morem samo pogledati katere ?arnice pa?ejo - upam da navadne - in kako se jih menja. Z pozicijo na desni strani (pri filtru) sem skoraj diplomiral da sem jo zamenjal, ker je takoooo veliko prostora. Ne vem za koga so to delali, da niti zraven ne more? da bi menjal ?arnico - pa ja ne bom zarad ene ?arnice vozu na servis menjat... Citiraj
Alex Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Z menjavo ne bo? imel te?av.Ne spomnim se ve?,katere ?arnice gredo noter(tip).Jaz jih imam od Philipsa.Kupil pa sem jih tu:http://www.tuningshop.si/menu.php?&category=372 Citiraj
KAALman Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 je Alex napisal: Z menjavo ne bo? imel te?av.Ne spomnim se ve?,katere ?arnice gredo noter(tip).Jaz jih imam od Philipsa.Kupil pa sem jih tu:http://www.tuningshop.si/menu.php?&category=372 ka pa zadnje ? jaz bi zadnje mel tud srebrne... WY21W http://cgi.ebay.de/BLINKERLAMPE-WY21W-SILV...1QQcmdZViewItem ma kdo voljo za group buy ? spredaj so silvervision od phillipsa... in so lep?e kot tiste ?olte grde Citiraj LP KAALman
LEPI Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 je KAALman napisal: ka pa zadnje ? jaz bi zadnje mel tud srebrne... WY21W http://cgi.ebay.de/BLINKERLAMPE-WY21W-SILV...1QQcmdZViewItem ma kdo voljo za group buy ? jst bi dva uzev za uzpred pa uzad ?e bo kei iz tega Citiraj
David Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 No jaz bi vzel samo za odspredaj... ker odzadaj mam rde?e lu?ke.... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 je Kuscar napisal: Dobra ideja ja - morem samo pogledati katere ?arnice pa?ejo - upam da navadne - in kako se jih menja. Z pozicijo na desni strani (pri filtru) sem skoraj diplomiral da sem jo zamenjal, ker je takoooo veliko prostora. Ne vem za koga so to delali, da niti zraven ne more? da bi menjal ?arnico - pa ja ne bom zarad ene ?arnice vozu na servis menjat... ?e bi se malo zan?el bi imel toliko prostora za menjavo, da bi se lahko noter preselil za kak dan -dva. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Kuscar Napisano 21. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2008 je YavarYe X6V6 napisal: ?e bi se malo zan?el bi imel toliko prostora za menjavo, da bi se lahko noter preselil za kak dan -dva. Sej lahko da? kak konkreten nasvet, da vdrugo ne bom mel teh istih problemov ...pa mogo?e zna pridet prav tut kakemu drugemu mazda?u za?etniku Lp Kuscar Citiraj
LabiGT Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Za te luci pri mazdi 6 je res malo prostora... Za pozicijo je prvi pogoj, da je svetlo (ne tko kot sem jaz prvis probal sred noci z baterijo ) drugo: pomaga ce gledas z zunanje strani, kam gre zarnica (ker lazje ciljas) tretje: veliko zivcev Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 je Kuscar napisal: Dobra ideja ja - morem samo pogledati katere ?arnice pa?ejo - upam da navadne - in kako se jih menja. Z pozicijo na desni strani (pri filtru) sem skoraj diplomiral da sem jo zamenjal, ker je takoooo veliko prostora. Ne vem za koga so to delali, da niti zraven ne more? da bi menjal ?arnico - pa ja ne bom zarad ene ?arnice vozu na servis menjat... Mazda 6 02-05 ?arnice za ?migavceSpredaj : py21wzadaj : wy21w predvidevam pa, da imajo tud FL modeli isti tip ?arnic Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 je Kuscar napisal: Sej lahko da? kak konkreten nasvet, da vdrugo ne bom mel teh istih problemov ...pa mogo?e zna pridet prav tut kakemu drugemu mazda?u za?etniku Lp Kuscar V bistvu ti je hotel povedat, da je najla?je zamenjti ?arnico tako, da odstrani? filter za zrak in to komplet s celo ?katlo vred. Potem gre pa zadeva zlo na easy. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 je Boss napisal: V bistvu ti je hotel povedat, da je najla?je zamenjti ?arnico tako, da odstrani? filter za zrak in to komplet s celo ?katlo vred. Potem gre pa zadeva zlo na easy. Boss to mi deli, Druga?e pa ?e bi malo v detajle pogledal smo to ?e enkrat dali skozi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.