skibby Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Pozdravljeni! Moj avtek (323F BA) je potreben velikega servisa, pa so poobla??eni servisi enostavno predragi. Ima kdo kak?ne dobre izku?nje z doma?imi servisi na ?tajerskem koncu? Hvala in lp, Aleksander Citiraj
BOBI Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Pozdravljeni! Moj avtek (323F BA) je potreben velikega servisa, pa so poobla??eni servisi enostavno predragi.Ima kdo kak?ne dobre izku?nje z doma?imi servisi na ?tajerskem koncu? Hvala in lp,Aleksander :ne vem: od kje pa si? Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 :ne vem: od kje pa si? iz ?tajerske je Citiraj If in doubt, flat out...
skibby Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2008 V bistvu sem iz Ptuja, ni pa problem sko?it do MS ali do CE... LP, Citiraj
jagoda Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Meni je ravno delal velik servis na M6 mehanik iz bli?ine ?tor, ki ti tudi priskrbi in vgradi material po ugodnih cenah . ?e te zanima ti po?ljem cifro po ZS. delal mi je tudi servis na prej?nem avtu, z delom zadovoljen. Citiraj
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Razlo?i pojem"ugodne cene"...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
jagoda Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 velik servis(brez jermena za pogon klime) me je pri?u manj kot pol cene na originalnem servisu Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.