Catya Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 ker se zadnje ?ase velik govori o tatoojih.....ajde gremo na plan! Kdor ima kak?nega, dajte kak?no fletno fri?no slikco gor, da si mal o?i napasemo, kaj pokomentiramo in tko naprej jest mojega poka?em kmal.... no...kdo bo prvi? prva? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Poleti na kakem sre?anju ga mogo?e celo vidi?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 jutri, zdej se mi neda slikart, grem samo ?e pod odejo Citiraj
uklopko Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 ker se zadnje ?ase velik govori o tatoojih.....ajde gremo na plan! Kdor ima kak?nega, dajte kak?no fletno fri?no slikco gor, da si mal o?i napasemo, kaj pokomentiramo in tko naprej jest mojega poka?em kmal.... no...kdo bo prvi? prva? Tu imajo ?enske prednost Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 A pridejo v postev samo pravi tatuji al lahko tudi uni s cigumijev? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 There it goes..... Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 A pridejo v postev samo pravi tatuji al lahko tudi uni s cigumijev? js ga mam iz lizike prosm lepo,..?e je to name letel Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Ne ne sam tko sem vprasal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Na svojga si mislo ne Labi?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Ja imam napis cevap (v japonscini)...bi slikal sam ni za javno objavo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 A je na tvojem "?evapu"?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Tudi moj tatooj?ek...sicer ?e malo zbledel... Citiraj
Catya Napisano 21. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2008 wooooooo super so ja, samo pravi so tapravi, itak pa ja nism edina punca no.....dejmo ladies! no, se moj, kar v cb ... jutri, zdej se mi neda slikart, grem samo ?e pod odejo Poleti na kakem sre?anju ga mogo?e celo vidi?. no ocekej... Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Vidi vidi.....?e en ?korpijon tatoo. Saj res,ti si tudi ?korpijonka ne? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Catya Napisano 21. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Vidi vidi.....?e en ?korpijon tatoo. Saj res,ti si tudi ?korpijonka ne? jp ima nas ko rusov Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
rLipan Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Napisano 28. februar, 2015 Pozdravljeni Zdele sem opazil temo (iskal "Car Tatoo") pa da dam se jes moje na ogled ... Lp,Rok 2 Citiraj
jures Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Napisano 28. februar, 2015 Del piero!! 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rLipan Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Napisano 28. februar, 2015 Del piero!! FINO ALLA FINE ... FORZA JUVENTUS ... :-) 1 Citiraj
Katjaa Napisano 1. marec, 2015 Prijavi Napisano 1. marec, 2015 Jaz ga mam tud:) Si morem pa prej noge obrit Citiraj
P4nd4 Napisano 2. marec, 2015 Prijavi Napisano 2. marec, 2015 Evo ?e moja telesna umetnost je pa samo en deu vseh tattojov =) Citiraj
Katjaa Napisano 4. marec, 2015 Prijavi Napisano 4. marec, 2015 ?Poznam? tvojega tatoo mojstra:) Citiraj
Allyssa Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 A kdo ob?aluje svoj tattoo? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
P4nd4 Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 A kdo ob?aluje svoj tattoo? Js definitivno niti enga tattoja na men ne ob?alujem Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.