Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ta funkcija, ko enkrat pritisne? stikalo pa zdrvi steklo do konca dol in seveda kontra mi kar naeenkrat ne deluje.

A slu?ajno kdo ve a je to funkcija v samem stikalu ali to vodi ra?unalnik in ga je treba priklopiti na diagnostiko, da se ga nastavi? :ne vem:

33112_1.png

Napisano
  je Boss napisal:

Ta funkcija, ko enkrat pritisne? stikalo pa zdrvi steklo do konca dol in seveda kontra mi kar naeenkrat ne deluje.

A slu?ajno kdo ve a je to funkcija v samem stikalu ali to vodi ra?unalnik in ga je treba priklopiti na diagnostiko, da se ga nastavi? :ne vem:

?e bo kaj pomagalo, prepis iz navodil:

?e je bil zaradi vzdr?evalnih del ali drugih razlogov odklopljen akumulator, se okno ne bo avtomatsko popolnoma zapiralo.

Tedaj opravite naslednji postopek za ponovno vzpostavitev avtomatike:

1. obrnite stikalno klju?avnico v polo?aj ON

2. pritisnite stikalo in popolnoma odprite okno

3. povlecite stikalo in ga dr?ite pribli?no 2 sekundi, da se okno popolnima zapre

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Pri starej?ih modelih to funkcijo opravlja stikalo. Notri ima tuljavo, ker ko pride do ve?je sile (npr. ko steklo stoji) te?e DOST ve?ji tok skozi elektromotor?ek in s pomo?jo tega pojava tuljavica v stikalu vr?e vn. :P

Za nove ne vem. <_<

:)
Napisano

Meni se je to isto ?e zgodlo na 6ki,pa mi je na servisu to odpravo,pa je ?ipo samo na 3/4 odprl. :whatever: Ostalo kot je napisal Seba. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Mu?os gracijas Kaalman - deluje :bravo:

Res sem menjal akomulator sam sem opazil tole s ?ipami ?ele po parih dnevih pa nekako nisem povezal ti dve zadevi sramezljiv

33112_1.png

Napisano
  je Boss napisal:

Mu?os gracijas Kaalman - deluje :bravo:

Res sem menjal akomulator sam sem opazil tole s ?ipami ?ele po parih dnevih pa nekako nisem povezal ti dve zadevi sramezljiv

Aha,si ga pa le kon?no zamenjal.Ti bo zdej spomladi in poleti v?igala mazda brez problemov. :P:D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Mazda Announces “Lean Asset Strategy” that Realizes Electrification of Multi-SolutionPreberi celoten članek
    • Mogoče v snegu ali blatu na mokri cesti pa nikoli.... 🫣🤣😉
    • Danes sem v gibanju videl tole Cx80, na Rudniku     Nadvse udoben Mazdin dolgoprogaš WWW.AVTOMANIJA.COM Če kdo izmed avtomobilskih proizvajalcev na nek način v tem trenutku piše zgodovino, je to...  
    • To pa res ni problem. Odklopim ABS pa kolikor se podaljša zavorna pot zaradi slabih gum toliko se skrajša zaradi odklopljenega ABSa - pa se pogliha...
    • Bolj sem mislil v tej smeri, da recimo ena zgonjena 5-6 let stara premijka nima niti približno lastnosti nove, katero so kot tako testirali. Zato pa pravim, da bi bilo fino imet teste tudi skozi življensko obdobje te gume.   Zdaj pa nekdo vzame novo kitajsko gumo (vsaj povprečne kvalitete) pa jo ima le dve sezoni in spet menja za novo. Še 1x, škoda da nimamo takih testov, da bi lahko primerjali novo kitajko in 6 let staro premijko s 4 mm profila.     Je pa res, če oboje kupiš novo pa dileme ni, premijke zmagajo. In če denar ni ovira menjaš vsake dve leti za novo premijko pa si zmagovalec. Ampak to je kar iluzija.   Sam čakam na otoplitev, da menjam nazaj na Bridgestonke, počakam na dež pa da vidim na tisti odsekih, kjer je drsela že zimska premijka, kaj bo. Če bom res imel občutek, da ni več OK letijo dol pa čeprav bi glede na profil zdržale še 1x toliko.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.