icewoman12 Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=33107 ...iz minute v minuto mi je bolj v?e? Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=33107...iz minute v minuto mi je bolj v?e? Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 No,?estitke na?i firmi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 eh... to ne more biti res... v na?i bogati Sloveniji pa je avto leta Audi Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 23. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 DOJ?E UBER ALLES Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 Po svetu ?e vedo,kaj je dober in lep avto. Pri nas pa...sej se ve.Ni va?no kak?na znamka je,va?no da je audi al bmw. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 no... da me ne bi kdo narobe razumel, saj so vse te nem?ke znamke zelo v redu, ampak, moj namig je, da naj bi imel "avto leta" lastnosti, ki so ugodne za povpre?ne uporabnike... in cenovno dostopne prav tako z za?etno ceno ?ez 32.000 ? za 143KM dizl se meni zdi to kar malo pretirano, za tak majhen avto ampak.. vsak ma svoje mnenje Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 Kok je ?ele 3 vratna mazda lepa Pa da je poleg usega ?e v k?ni hudi barvi si ?lovk res ne more pomagat da jo nebi pogledu Sicer je pa moj favorit ?e zmeri M3 MPS Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 leepa leepa... Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.