aleksander Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Napisano 23. marec, 2008 Glede na to, da mi je ratalo naslonit ?estico malo tr?e in je od tega ostala mala posledilca na odbija?u, sem razmi?ljal o parkirnem senzorju. Nekaj sem jih na?el, vendar me je vedno odvrnilo tisto potrebno vrtanje v odbija? in barvanje senzorjev, ki so obi?ajno ?rni. Danes pa sem naletel na en senzor, ki se ga v bistvu nalepi na notranjo stran blatnika. Vpra?anjce: ali ima ?e kdo isku?njo s tem ? Link senzorja : http://www.carparkingsensordirect.com/Aleksander Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Alex Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Napisano 23. marec, 2008 Glede na to, da mi je ratalo naslonit ?estico malo tr?e in je od tega ostala mala posledilca na odbija?u, sem razmi?ljal o parkirnem senzorju. Nekaj sem jih na?el, vendar me je vedno odvrnilo tisto potrebno vrtanje v odbija? in barvanje senzorjev, ki so obi?ajno ?rni. Danes pa sem naletel na en senzor, ki se ga v bistvu nalepi na notranjo stran blatnika. Vpra?anjce: ali ima ?e kdo isku?njo s tem ? Link senzorja : http://www.carparkingsensordirect.com/Aleksander Sam jih sicer nimam,sam sem prebral par ?lankov tipov,ki jih uporabljajo.Stvar sicer super deluje edino ko je mal mo?nej?i de?,odpovedo na polni ?rti-se pravi ne delujejo.Tako,da se mora? sam odlo?it,ali je pri tebi dosti de?ja ali ne. Citiraj
zvonko Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Napisano 23. marec, 2008 jaz jih imam vgrajene naknadno v 5 ,moram napisati ,da so v 5 skoraj obvezni,jih priporo?am,meniso jih vgradili v mazdi v BTC, moti me le to,da je zvo?ni signal malo tih,vendar sem prepri?an,daje to sedaj bolje urejeno,skratka priporo?am,pobarvajo jih v barvo odbija?a Citiraj
aleksander Napisano 24. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2008 Sam jih sicer nimam,sam sem prebral par ?lankov tipov,ki jih uporabljajo.Stvar sicer super deluje edino ko je mal mo?nej?i de?,odpovedo na polni ?rti-se pravi ne delujejo.Tako,da se mora? sam odlo?it,ali je pri tebi dosti de?ja ali ne. De?ja imam za moje pojme vedno preve?, ampak bolj me zanima, ?e v de?ju nasplo?no odpovedo vse vrste senzorjev, ali to velja za posamezne tipe (tisti , ki se uvrtajo v blatnik ?) Aleksander Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
blindek Napisano 24. marec, 2008 Prijavi Napisano 24. marec, 2008 kamera + senzor pa bo v de?ju tudi nekako ?lo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 kamera + senzor pa bo v de?ju tudi nekako ?lo Samo kamera je ?e preve?, ?e ?lovek nima ob?utka, koliko je avto dolg, pol mu ni? ne more pomagat. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jagoda Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Na moji M6 jih je vgradil prej?ni lastnik, delujejo dobro. Vgrajene imam samo zadnje, bili so 4. Priporo?am. p.s. rabim info, ?e se kje dobijo posamezni senzorji, ker mi eden manjka. Citiraj
soca Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Napisano 27. marec, 2008 jaz jih imam vgrajene naknadno v 5 ,moram napisati ,da so v 5 skoraj obvezni,jih priporo?am,meniso jih vgradili v mazdi v BTC, moti me le to,da je zvo?ni signal malo tih,vendar sem prepri?an,daje to sedaj bolje urejeno,skratka priporo?am,pobarvajo jih v barvo odbija?a Kdaj so vam jih vgradili. Mi smo tudi naro?ili monta?o ob dobavi M5, ki je predviden za maj,da vem ali bo potrebno predhodno urgirat pri monta?i.. Citiraj
kowkele Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 http://www.bolha.com/oglas2517423 A kdo pozna to? Kako bi se to obneslo...? Citiraj
323F Mate Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 http://www.bolha.com/oglas2517423 A kdo pozna to? Kako bi se to obneslo...? Zgleda res zanimivo! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.