Skoči na vsebino

Mazda 6 Sportcombi 2,0 bencin

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni "mazda?i"

Kako stvari zdaj stojijo, obstaja velika ?ansa da tudi jaz postanem del sekte "Mazda", podskupina "karavan" :ouje:

Vse poste sem va? al manj ?e prebral in mi se ?e me?a. Ne vem ve? na katero stran je levo. :blink:

Tako da bi rabil va?o pomo?...

En prijatelj mi ponuja naslednjo Mazdo:

Mazda 6 Sportcombi

07/2006

25.000km

bencin 2,0 (147HP)

9500?

Na sliki boste videli da je avto karamboliran. Zanima me ali se izpla?a tak?en avto prepelati iz tujine oz koliko bi stalo popravilo v Slo.

Mene ne moti ?e je avto bil po?kodovan - seveda ?e je dobro zrihtan. Itak se lahko zgodi da mi se eden zabije nasledan dan...

Hvala na pomo?i...

LP, Ivan!

post-1639-1206393270_thumb.jpg

Napisano

?e ima? voljo pa denar se spla?a. Druga?e pa so deli (pleh) za Mazdo kar dragi... Vendar glede na to koliko kilometrov ima avto pa kak?na je cena, kupi :D

Napisano

za ta dnar se spla?a,k ni tolk zbita,popravi?,in ?e ti ne bo kul,kar dvomim,jo bo? ?e zmer za ve? prodal.mal je napaka k ni dizel,te?je se najde kupec.

Napisano

a ni mal velik delov :ne vem: lu?, blatnik, kolo (da ni ?e kak nosilec...), cel bok, stebri?ek, dvojna vrata,... :(

sam je pa kr pocen :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.