Skoči na vsebino

BiteFight

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam se bo,ko se bote naveli?ali to ?pilat! :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• Odgovori 240
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

pa nevem kaj je temu klanu

minaking (po sporocilih sodec je ona) zapiska tnt2 skoc. pomoje mu ga, za vsakic k napade enga, pot... jest vem da nebi

@edit: TnT2 bi rad napilsal da ce ze mata onadva z minaking kaj porti meni naj se spravita name in ne na spravljata na clane saveza MaZdA

pa mi prevod nekako dela tezave a bi mi lahko en to prevedel?

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

dana?nja statistika

Zelc99 Gospodar 44.283

Allyssa Hunter 36.672

banshee51 Hunter 21.180

Havanitos Hunter 20.794

Markoslav Hunter 19.057

iceboy Hunter 14.541

mallybloody bite newb 11.798

nisde bite newb 6.841

hocjan bite newb 769

If in doubt, flat out... 

Napisano

Wed, 26.03.2008 - 22:29:19 ?estitamo! Stekli ste dovoljno iskustva da pređete na sljedeći nivo. Slijedeći nivo je:9

:ouje:

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

?estitke vsem, ker ste kar dobro napredovali sploh pa smo trenutno na 432 mestu z savezom :bravo:

Upam da vam ne bo vse dol padlo tako kod namiguje Poky :jezicek:

Od jutri naprej pa ne pozabit donirat.Na koncu tedna bom preveril kdo je koliko doniral in tistega, ki se ne bo dr?al pravil opozoril toliko da ne pozabite :D

THE FIGHT CONTINUE :hudicek:

Napisano

Zemir,se boma menla za pol leta! :D

Ti?a vun!!

Napisano

Lov te vodi do jedna metropola. Ulovio si 1168.2 l krvi, 1168.2 zlata i zaradio 12 bodova iskustva!

:aaaaa:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Js delam ?e samo na groblju...kl*nc jih gleda. Je vsaj redni dnar, pa iskustvo.

Dans me je spet po?ioljal samo v neka sela kurja.

Nabildat se morm...ka je pravzaprov najpomembneje bildat?

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

Js delam ?e samo na groblju...kl*nc jih gleda. Je vsaj redni dnar, pa iskustvo.

Dans me je spet po?ioljal samo v neka sela kurja.

Nabildat se morm...ka je pravzaprov najpomembneje bildat?

Ma kakor vidim je pomembno vse......

Pa ?e ?e opremo dodaja?... katera ti ve?a mo? in obrambo si na konju.... jaz imam relativno dobro statistiko lova trenutno..... NOT!!

?rtve ugri?ene (putem linka): 23

Ukupni plijen: 21.891

Borbe: 215

Pobjeda: 131

Poraza: 81

Nerije?eno: 3

Zlata oplja?kano: 10.299 zlato

Izgubljeno zlato: 12.998 zlato

Nanesena ?teta: 10.512

?ivotnih bodova izgubljeno: 9.881

Feel free....

Napisano

Lov te vodi do jedna metropola. Ulovio si 1168.2 l krvi, 1168.2 zlata i zaradio 12 bodova iskustva!

:aaaaa:

ni fer <_< mene ?e cel dan v neka sela po?ilja pa neke popadke me da je v jarek padel al neki takga :angry:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Malo so bolani...pri lovu je kot loterija...v?asih da? 10 minutk, pa te po?lje v nek metropol, pa ti je ?al, da si dal sam 10, pol pa drugi? nastavi? 40minutk, pa te po?lje v malo selo...

Izguba cajta in ?e manj dobi? kot v metropoli za 10 minutk.

Zato pa js zele lepo ?istim mrtvake!!!

Napisano

jz pa po 20min lovim :bravo: pa se obrestuje :P

Thu, 27.03.2008 - 18:52:01 TnT2 te je podlo napao!

naj ga kdo spoka <_< to je ?e drugi? dans pa cekin?kov mi veliko pobira :(

If in doubt, flat out... 

Napisano

moj vampir je aids fasov :vskalo:

vsakga k sm napadu me je premagov pa so usi mel podobne al pa slabse zmoglivosti

Amar965 je pokupio: 609

ANTONIJO05 je pokupio: 656

Divljak007 je pokupio: 609

:(

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

moj vampir je aids fasov :vskalo:

vsakga k sm napadu me je premagov pa so usi mel podobne al pa slabse zmoglivosti

Amar965 je pokupio: 609

ANTONIJO05 je pokupio: 656

Divljak007 je pokupio: 609

:(

poznam te simptome :( sm na 9 levelu pa napadem enga ko ma 7 level pa moj popou?i <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

Pa ni vse v levelu no.......poglej kolko ma oni kaj snage,obrane pa izkustva pa take zadeve,pol pa lahko re?e?,da ma slab dan! :D

Ti?a vun!!

Napisano

Pa ni vse v levelu no.......poglej kolko ma oni kaj snage,obrane pa izkustva pa take zadeve,pol pa lahko re?e?,da ma slab dan! :D

mam po 5 pik ve? pa ?e kr popu?i <_<

JAZ

Nivo: 9

Snaga: 22 (+21)

Obrana: 23 (+24)

Spretnost: 24

Izdr?ljivost: 24

Osobnost: 21

Iskustvo: 377

Zdravlje: 196

ON

Nivo: 7

Snaga: 18 (+16)

Obrana: 18 (+17)

Spretnost: 18

Izdr?ljivost: 19

Osobnost: 18

Iskustvo: 185

Zdravlje: 208

mrgaaa je pokupio: 101 (to je ON)

<_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ja res je malo ?udno narejeno to napadanje samo je tako, da ?e je slab?i ima? spet ve? mo?nosti da zmaga? ?eprav gdaj zgubi?.Recimo primer TnT2 je malo mo?nej?i od mene pa ga skoraj vsako zmagam tako da ni neke logike.

TnT2 [DX]

Nivo: 11

Snaga: 33 (+29)

Obrana: 34 (+25)

Spretnost: 38

Izdr?ljivost: 32

Osobnost: 30

Iskustvo: 599

Zdravlje: 241

vs.

Zelc99 [Mazda]

Nivo: 14

Snaga: 27 (+30)

Obrana: 27 (+33)

Spretnost: 29

Izdr?ljivost: 25

Osobnost: 25

Iskustvo: 919

Zdravlje: 573

Izvje?taj Borbe 27.03.2008 18:43:44Ime ?ivotni bodovi Zdravlje

TnT2 65 153

Zelc99 88 508

Pobjednik: Zelc99

Poky lahko bi se nam ti malo pridru?il u boju z volkodlaki :D

Napisano

Thu, 27.03.2008 - 22:41:05 Lov te vodi do jedna metropola. Ulovio si 1317.38 l krvi, 1317.38 zlata i zaradio 14 bodova iskustva!

Thu, 27.03.2008 - 20:48:12 Nakon uspje?no zavr?enog posla kao ?istać le?eva dobiva? plaću u iznosu od 320 zlato i 2 bodova iskustva!

Napisano

Thu, 27.03.2008 - 22:41:05 Lov te vodi do jedna metropola. Ulovio si 1317.38 l krvi, 1317.38 zlata i zaradio 14 bodova iskustva!

Thu, 27.03.2008 - 20:48:12 Nakon uspje?no zavr?enog posla kao ?istać le?eva dobiva? plaću u iznosu od 320 zlato i 2 bodova iskustva!

Vidim da pridno nabija? :bravo: No pa ?e ?estitke mallybloody ki je napredoval v Hunterja :jupiii:

Trenutno smo na 412 mestu kar je zelo dober razultat le pridno nabijajte in kmalu bomo na top 100 :P

Pa ne pozabit donirat, ker ve? kod nas je bolj?o pozicijo bomo imeli.

Napisano

Poky lahko bi se nam ti malo pridru?il u boju z volkodlaki :D

sej pomaga :P men daje takti?ne napotke :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jp...hvala...:)

Lovim postavne, ?lank, lu?ne in pridne volkodlakice...ne rab pa bit pametna, to sm ?e js zadosti...hahaha :)

Napisano

Zemir,..ker naziv dobim k bom 15nivo? a ni grof/grofica za 15 nivo,..

ne vem kje na forumu sm to gledala :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.