Marko_mx-3 Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Lov te vodi do jedan velegrad. Ulovio si 1197.29 l krvi, 1197.29 zlata i zaradio 12 bodova iskustva! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 A je MinaKing ?e koga danes napadala? Mene je in je izgubila, zdravje ima pa tudi na 1 pa sem jo jaz ?e enkrat nazaj Citiraj
Allyssa Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Mene sploh noben ne napada :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Preve? si zajebana postala Citiraj
David Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Mene so pa ?ez vikend nabijalo ko pri norcih.... So pobrali miljav?nt dinar?ku... :S BTW... Zemir... zakaj jaz ne morem ve? pregledovat donacij??? Pa sej sem GROF??!!! Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 ka?no naklu?je,..js tud,..ica Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mally Napisano 14. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2008 Najdite svoje vampirsko ime!!! http://www.emmadavies.net/vampire/default.aspx haha...dobra imena in opise dobi? Npr. to sm js:The Great Archives determine you to have gone by the identity: Ben Black Known in some parts of the world as: Samurai of Russia The Great Archives Record: The scourge of Russia - insane and dangerous! FEAR ME!!! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Marko_mx-3 Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 The Great Archives determine you to have gone by the identity: Orlando Blanchard Known in some parts of the world as: Osiris of Beijing The Great Archives Record: More of a spirit than a vampire, wandering the Orient in search of a lost love. Citiraj
poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Preve? si zajebana postala Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Men pa ta minaking ne da miru. ?e 4x me je napadu No ja, usaj 2x sm mu pa jst spra?u. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Mene so pa ?ez vikend nabijalo ko pri norcih.... So pobrali miljav?nt dinar?ku... :SBTW... Zemir... zakaj jaz ne morem ve? pregledovat donacij??? Pa sej sem GROF??!!! David dobro da si me opozoril sem pozabil na?timat No zdej je zrihtano The Great Archives determine you to have gone by the identity: Orlando BlanchardKnown in some parts of the world as: Osiris of BeijingThe Great Archives Record: More of a spirit than a vampire, wandering the Orient in search of a lost love. Jeba? Evo ?e moje: The Great Archives determine you to have gone by the identity: Drake Saint ClairKnown in some parts of the world as: Seducer of BessarabiaThe Great Archives Record: This one has had a hard life, has worked and suffered and is now free Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Ne jeba? ampak romantik Da ne bo? ti predolgo "romantik"........ Ker je**t je tudi treba ve?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Da ne bo? ti predolgo "romantik"........ Ker je**t je tudi treba ve?. Zdej ne vem kdo se tukaj ogla?a ti ali ona Citiraj
poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Jaz! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 kaj zdj vampirji? spite? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 ja, ampak ne na bajtih Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 ja, ampak ne na bajtih tud tam ja, sem pozabil geslo in lahko samo doma pijem kri Citiraj
zemir Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 kaj zdj vampirji? spite? Delamo z polno paro Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Mally Napisano 23. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2008 Marko...Pa ga doma spremeni, ko si logiran gor...mnde se da Lih v?eri sm se mal v ?ivo igral vampir?ka... Js ne vem...ka vam je pupam treba toooolk vre??at? Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 ja ?e ga ho?e? spremeniti rabi? staro geslo Citiraj
Mally Napisano 23. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2008 A tko...swe mi je zdel...ja... No, pa sej ni tak probljem...ko si doma, lahko lovi? pa se fajta?, ko si pa v slu?bi, pa mu nastavi?, da dela kot grobar. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Allyssa Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 js mam lih kontra taktiko,..v su?bi se bajtamo,..je ?e med klici par sec. ?asa za klik,..doma je pa grobar Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 js mam lih kontra taktiko,..v su?bi se bajtamo,..je ?e med klici par sec. ?asa za klik,..doma je pa grobar Nisem vedel da je doma ?e vse hladno Sem pa kon?no se spomnil geslo (pobrskal po foxu in ga na?el ) tako da jutri na ?ihtu bom v akciji Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.