fare Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Zdravo,sem nov na forumu in ?isto zelen pri Mazdah.Vse kar vem o njih so podatki iz avto sli?ic in otro?kih let ki smo jih ob?udovali kot nori.Za mene je bila Mazdina karta kot svetinja se pravi ena edina ! Zdaj pa tak, odlo?am se za nakup M6 spc 100kw l 2004 npr:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1925557 predvsem zato ker mi je rde?a barva huda ni pa nujno, ker imam dobrega kolega ki je lastnik M6 spc 100kw l 2002 z zelo malo prevo?enimi kilometri in rihtano kot otro?ka ritka. Mogo?e mi jo proda letos ali na za?etku 2009. Sode? po izjavah na forumu sklepam da so to tip top avti ?e so le pa?eni, obstaja pa tudi cel kup tehni?nih te?av ki mi delajo preglavice pred nakupom. Konkretno me zanima kolik?en je procent teh napak(recimo Renault skoraj vsak crkne pri 120.000) in ali so moji strahovi odve? glede na to da Mazge sestavljajo n Japonskem in da Japonci ne poznao ?ale pri teh stvareh!lp, hvala vsem Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
pink0 Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Mam podobno mazdo sicer cd 120 ampak velike razlike ni. ?e ne pozna? dobrga mehanika je kr dost stro?ek ?e reden servis (poobla??en) sicer pa je pri novej?ih avtomobilih to tako al tako postalo drag ?pas. Mazdico mam zdaj 5 mesecev in sem menjal sprednjo lu? ker ni delovala avtomatska nivelacija xenona in sedaj mi je crknil le?aj kar nisem niti malo pri?akoval najbr? zaradi kak?nega huj?ega sre?anja z robnikom. Sicer pa ti priporo?am da po?aka? na prijateljev avto, ?e ve? da je v dobrem stanju. Sicer je pa mazda 6 odli?en avto. ?e bi kupoval danes bi kupil enako. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.