mihaquzla Napisano 26. marec, 2008 Prijavi Napisano 26. marec, 2008 zdravo na moji mazdici je sel gumi nosilec motorja,saj jst mislm.k saltam mi se avto zatrese pa k speljem mi rukne ,k sem gledu nosilce mi je un taspodn pr hladilniku sumljiv mu neki fali ena gumica pa je kr lukna.sem probu rocno zategnt pa pol probat spelat se masina ful premakne. KJE bi lahk ga dubu ta gumi nosilec????? je pa isti k un zgornji lev! pomoc Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. marec, 2008 Prijavi Napisano 26. marec, 2008 zdravo na moji mazdici je sel gumi nosilec motorja,saj jst mislm.k saltam mi se avto zatrese pa k speljem mi rukne ,k sem gledu nosilce mi je un taspodn pr hladilniku sumljiv mu neki fali ena gumica pa je kr lukna.sem probu rocno zategnt pa pol probat spelat se masina ful premakne.KJE bi lahk ga dubu ta gumi nosilec????? je pa isti k un zgornji lev!pomoc Lahko ga da? obnovit kakemu ki se ukvarja z izdelavo selenov, pa ti lahko vse skupaj ponovno zavulkanizira.V ?kofji loki je en. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.