MAZDA MX3 Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 MOJE ISKRENO SO?ALJE... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 prvo kot prvo, so?alje za rabito rde?ko kot drugo pa, poglejte kaj delajo nektere ?enske po avtih pelje se po obvoznici in glej jo, ona ma v rok ?pegu?ek, komolc na volanu z drugo roko pa ma?e po seb ?koda da nism slikal pa na policijo poslal porihtaj avto?ek, ker kakor se meni zdi je samo "povr?insko" in da ni kak?no drobovje ?lo razn kilerja, ker vidim da se je razjokala Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uroš76 Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 pleh bo? ?e po?timal,mogo?e ?e bolj kot je bil,VA?NO je da s tabo vse vredu,ker zate bi blo te?je dobit dele. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 pa sej veste kako pravjo: descm bi mogl nehat toct alkohol babam pa bencin Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 pa sej veste kako pravjo: descm bi mogl nehat toct alkohol babam pa bencin podpis nikol nism bil za alkohol in tut nikol ne bom 1 bandidos ICE pa konec, pa ?e to je vpra?anje Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 27. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 mislim da si ?e premlad da bi govoril tako mo?ne besede Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 mislim da si ?e premlad da bi govoril tako mo?ne besede meybe sam men nikol alko ni di?al... pa nwm zakaj :ne vem: ko kaj bolj mo?nga dobim za probat, npr. tist ko da mama ko ?elodec boli me kr zvije Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 mislim da si ?e premlad da bi govoril tako mo?ne besede He he,se strinjam. Bomo vidli za kako leto ali 2. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 He he,se strinjam. Bomo vidli za kako leto ali 2. Ja jaz sem tudi tako govoril kak?no leto nazaj Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Sej veste kko praujo: "Alcohol doesn't solve any problems, but then again, neither does milk." Kar se pa ti?e alkohola pa ZooM - ZooM-a sm jst tut proti Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
323f speed Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Moje so?alje! Ja res ?tala tko k prav Grega zadnje cajte se folku res trga na cesti! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 grrrr ve? sre?e v prihodnje! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 28. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Evo! Pa ga mam! Avtek za naslednje pol leta, ali mogo?e ?e ve?! Zakon avto! Micka Galant '90 Gti 4x4! Kultni rally avto klasi?ni japanezer Avto je za ta letnik ko nov. Ima realnih 220tkm, puno opremo, notranjost kot nova, vsa elektrika DELA - vklju?no s KLIMO pri 200tkm menjani jermeni itd... Imela ga je ?enska v Nazarjih kako leto pa pol, prej pa njen sosed 10 let. In to se avtu res vidi (matr sem se po tleh metal pa celga 3x okol obrnal). Rje prakti?no nobene, pogon komplet nemasten, bremzvodi ko novi - ?e gibljive cevi so ko nove. Res u nulo avtek. Edin praskice in udrtinice ma - manj?e. Ampak glavno da ni bil ?trihan. Pelje se tut u nulo. Prtisno ga pa ?e nisem da bi sprobo kak to gre. Bremze delujejo u nulo. 110 kW Ni glih mazda, je pa najbolj ql oldschool japonc. Matr to je TANK od avta, ne pa golf II Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uroš76 Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 kolk bo? pa zdej za benz zmetal??? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 all that matters is that it is japanese dej iz mx5 vse stvari ki se da v tega, pol bo pa pocket rocket Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Cool zadevo si nabavo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 zanimivo zadevo si si kupu upam da ti bo dobr sluzla kaj si pa z mx naredu? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
STAJERC Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Za benz po moje ni? ve? kot do sedaj Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Nice Zelo dobro zadevo si kupil povr? pa ?e 4x4 Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 28. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 iz 1200? sem zbil na 900? avto je pa reeees ohranjen. Mislim, da ?e bi iskal tak?en ali podoben avto eno leto, ga ne bi na?el. Sem imel pa res sre?o, da sem glih uletel. Hec je, da ni prakti?no nobene rje. In pa tudi nobenega denarja, preden ga lahko za?ne? dnevno vozit, ker je vse u?timano. Mx-3 bom poslikal ter objavil samo na mazda forumu, da se prodaja. Cene neke nimam. ?e bo kdo dal pametno ponudbo, se bo prodala. ?e ne, pa bo iz nje najverjetneje nastal orng projekt. Avto ni tak hudo razbit, ampak ?e ga gre jaz popravljat, bom to delal skupaj s peskanjem podvozja ter novimi pu?ami rok, motorja itd...Tak ko se spodobi za podoben avto. Tankal pa tega res ne bom ni? ve? kot sem sedaj Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Uf saj niti nisem vedel da tole obstaja ampak je pa videti Neke sorte Legacy (tiste poznam ). Za MX-3ko pa dobro razmisli kaj si ?eli?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 30. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 30. marec, 2008 Bo? MX-3 kej po delih prodaju? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2008 iz 1200? sem zbil na 900? avto je pa reeees ohranjen. Mislim, da ?e bi iskal tak?en ali podoben avto eno leto, ga ne bi na?el. Sem imel pa res sre?o, da sem glih uletel. Hec je, da ni prakti?no nobene rje. In pa tudi nobenega denarja, preden ga lahko za?ne? dnevno vozit, ker je vse u?timano. Mx-3 bom poslikal ter objavil samo na mazda forumu, da se prodaja. Cene neke nimam. ?e bo kdo dal pametno ponudbo, se bo prodala. ?e ne, pa bo iz nje najverjetneje nastal orng projekt. Avto ni tak hudo razbit, ampak ?e ga gre jaz popravljat, bom to delal skupaj s peskanjem podvozja ter novimi pu?ami rok, motorja itd...Tak ko se spodobi za podoben avto. Tankal pa tega res ne bom ni? ve? kot sem sedaj Js uzamem Mega?pric. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 4. april, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 4. april, 2008 Evo mene z Njema?ke... Em...bom dal zdele po?as objavo na kupim/prodam Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.