DonFilipo Napisano 25. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 25. december, 2004 Pozdravljeni mazdofili, Po dolgem casu premisljanja, sem se odlocu vlagati v delnice. Tuje seveda. Nazalost se vedno ne vrjamem Krki, Jankovicu in podobnim. Vrjamem podjetjem katera so dolgo na trgu (ziher jer ziher). Seveda, so mi kot prvo padle na pamet delnice Googla (zadeva je izjemno donosna). Zadeve sem se lotil in kmalu ugotovil, da je nazalost prevec komplikacirano kupovati ameriske delnice. Vendar ostaja se ena moznost - DELNICE MAZDA CORP. !!! (Kako se samo prej nism spomnu). Na slovenskih spletnih straneh ki so dokaj uporabne glede te vrste trgovanja nisem nasel nobenega uporabnega podatka o tem. Sedaj pa vas prosim, da mi nekdo ki se v to razume (kaksen dipl.oec...) razlozi kako to gre. A jih mogoce ze nekdo ima? Gremo vsi v biznis. Iscite spletne strani, ali karkoli uporabnega. Ce kaj zasledite pisite tukaj. Blo bi zanimivo ce bi vsak kupil vsaj eno delnico. Ce nic drugega za foro. Sicer pa jst mislim resno, vsaj kar se mene tice. Prosim za pomoc. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo Napisano 26. december, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 26. december, 2004 Neki sm ugotovil. Na spletni strani www.nasdaq.com se lahko ogledajo vrednosti mazdinih delnic (koda: MZDAF). Vrednost je okoli 2.90 USD kar je priblizno dobrih 500 sit in zadnjih par mesecev padajo. Vendar se vedno nisem nasel kako jih in kje kupiti. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Japanac Napisano 26. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 26. december, 2004 Mene si zelo zbunil! Vidim thread Delnice mazda corp. in sam pomislil da o?e? odprti mazdin salon u Delnicama (mesto u Hrva?koj)!!! al mi je postalo jasno posle par prebiranih redova Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 27. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2004 Zanimiva tema, se bom mal pozanimal pa napi?em ko kaj ugotovim. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.